Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Magyarország szövetségese épp katonákat akar besorozni az orosz-ukrán háborúba? Szerbia háborúpártivá vált?

Figyelt kérdés
[link]

2023. okt. 18. 09:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem Szerbia soroz be embereket, hanem Oroszország.
2023. okt. 18. 10:01
 2/18 A kérdező kommentje:
És, ezt, hogy tudná itthon elérni a magyar dollárbaloldal, amikor nincs is kapcsolata Putyinnal?
2023. okt. 18. 10:02
 3/18 anonim ***** válasza:
41%

"Magyarország szövetségese"

Elgurult a gyógyszer?

2023. okt. 18. 10:09
 4/18 A kérdező kommentje:

3, sajnos úgy néz ki, az ország vezetésénél, igen, elgurult az a gyógyszer:

[link]

2023. okt. 18. 10:11
 5/18 anonim ***** válasza:
17%
Arról, hogy ki is háborúpárti: [link]
2023. okt. 18. 10:14
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Legközelebb olvasd el a saját cikkedet mielőtt így lejáratod saját magad. Oroszország tervez szerbeket besorozni, nem Szerbia.
2023. okt. 18. 10:19
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

5

Mindkét oldal! Ki lenne mégis?

Nem veszed észre, hogy két bűnöző társulat vitatkozik a koncon ami magyarország!

2023. okt. 18. 10:22
 8/18 A kérdező kommentje:

Értem, rendben, köszönöm a segitséget, de lejáratódva a sárgapadlón sem értem, hogy lehetséges ez egy ilyen szövetségben, főleg, amikor mi békepárti szövetségeket keresünk.

Teljesen lejáratódva kérdezem, hogy ilyenkor, lehet, hogy felül kellene birálni a kapcsolatainkat?

2023. okt. 18. 10:24
 9/18 anonim ***** válasza:
37%

#8 Milyen szövetségben????

Az oroszokkal nem vagyunk szövetségben és a szerbekkel is GAZDASÁGI kapcsolataink vannak, meg szeretnénk ha az EU tagjai lennének. Amihez már rég minden feltételnek megfeleltek.

A szerb törvények lehetővé teszik hogy szerb állampolgárok más ország hadseregében háborúzzanak. Ott éppen úgy toborozhat a francia idegenlégió is ha akar, mint az orosz hadsereg vagy az amerikai hadsereg akár.

Nem olvastad el a cikket, csak a címét szokás szerint és máris kiírtál egy hülye kérdést.

A toborzás NEM egyenlő a besorozással. Toboroznak, vagyis KÉRIK a szerbeket hogy menjenek már át hozzájuk katonának. Azt teszik amit az ukránok minden más országban, katonákat toboroznak a saját hadseregükbe hogy azok öljék egymást ne azon állampolgáraik akik nem akarnak katonák lenni.

Ezek ÖNKÉNTESEK. Ők akartak katonák lenni az orosz hadseregben, ahogy Joe meg katona akart lenni az ukrán hadseregnek. Egyikhez sincsen Magyarországnak semmi köze. A magyar törvények ezt a magyar állampolgároknak nem teszik lehetővé, magyar állampolgár nem állhat be más ország hadseregébe katonának.

2023. okt. 18. 10:36
 10/18 A kérdező kommentje:

9, légyszives próbáljunk már meg úgy vitatkozni, hogy ne személyeskedjünk egymással! Én elismertem, hogy teljesen hülye vagyok, lépjünk rajtam túl, jó?!

Ettől, még az országunk szövetségben áll Szerbiával, ahol épp katonákat küldenek Oroszországba. Ez felvet az én hülye fejemben más kérdést is. Hogy lehet, hogy Oroszország egy másik országban, ami tőle teljesen független toboroz katonákat? Annyira, de annyira megköszönömmén, ha személyeskedés nélkül tudnánk ezt a vitát folytatni.

2023. okt. 18. 10:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!