Szerintetek nem ciki ahogy hajlong Lavrov előtt a felcsúti miniputyin ?
"Nem vitatkozni szeretnék veled erről, lehet hogy valóban nem helyes hogy csüngőhasúnak hívom de a primitív viselkedés elfogadását, valamint a gúnyolódást is ő kezdte, mert ugye a libsiket a hátán elviszi, hívei
meg folytatták."
Teljesen rohdtul mindegy hogy ki kezdte..te meg folytatod.. Azért mert valaki előbb volt primitív még nem leszek az vele én is. Simán csak eltakarítom az útból amint lehet. Azt nem érted meg hogy marketingesek és reklám szakemberek irányítják az egészet. Tényleg azt gondolod hogy egy őszinte szava van neki?? Hogy magától találja ki? Nem, ezeket kreatív szakemberek írják. A beszédeit is. És addig könnyű a munka nekik amíg az átlag kommentelő megragad a primitív beszólogatásnál. Erre van folyamatosan receptjük.
"primitív beszólogatásnál"
az egész ember irritáló, a külseje meg azért, mert úgy tesz meg úgy beszél mintha mekkora nagy sportember lenne. Nem a sportot szereti hanem a stadionokat mert ott lehet csinálni frankón "kosár pénzt".
*még valami - nem vagyok baloldali de vallásos sem.
Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel - na ne.
"Ahhoz a Bident fikázók egyébként mit szólnak, hogy a kedvencük, Trump Viktort Törökország vezetőjének nevezte? :D"
Nem szólnak rá semmit, hanem valami hasonló huszadrangú hülyeséggel próbálnak cukkolni titeket ahogyan te is teszed. Ugyan ezt csinálják.
"Nem szólnak rá semmit, hanem valami hasonló huszadrangú hülyeséggel próbálnak cukkolni titeket ahogyan te is teszed. Ugyan ezt csinálják."
Évekkel ezelőtt megpróbáltam észérvekkel bizonyítékokkal indokolni a hibákat pártállástól függetlenül a beszélgetések során.
Feladtam. Ha egy fideszessel beszélsz mondhatsz amit akarsz, ugyanazt
ismételgeti amit benyalt az M1-en. Ráadásul lekezelően és fölényesen mert ő tudja a tutit.
"Feladtam. Ha egy fideszessel beszélsz mondhatsz amit akarsz, ugyanazt
ismételgeti amit benyalt az M1-en. Ráadásul lekezelően és fölényesen mert ő tudja a tutit."
Ez így van, amiben szerintem tévedsz az az, ha azt gondolod hogy az "értelmes-nem értelmes" az ezen a tengelyen törik/válik ketté hogy fideszes-ellenzéki. Sajnos nagyon nem így van. Ugyanazok a retardáltak csápolnak mindkét oldalon túlnyomó többségben. Nem egyének vannak már, hanem tömegek akik ugyan azt skandálják oldaltól függően amit a szájukba adtak a szekértáborok vélemény vezérei.
Manapság kb eljutottunk arra szintre hogy már nem is lehet simán csak beszélni valakivel egy adott témáról mert csak érzelmi alapúan hajlandó kommunikálni bármiről is. Nem az érdekli az embereket hogy te mit gondolsz valamiről hanem hogy hova szavazol. Ha szerinte rossz helyre akkor tök mindegy neked egyenként miről mi a véleményed ő csak az ellenséget fogja látni benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!