Szerintetek nem ciki ahogy hajlong Lavrov előtt a felcsúti miniputyin ?
Hajlong és udvarol?
Köszöntötték egymást. És nemcsak Orbán. Mindenki köszöntötte őket, akikkel találkoztak.
Miért nem írsz arról, hogy Macron és Putyin milyen viszonyban vannak? Ezerszer közvetlenebb a kapcsolatuk, mint Orbán és Putyin kapcsolata. Nem véletlenül tudja Macron bármikor közvetlenül felhívni telefonon Putyint.
Őt akkor nem kéne cikizni? Ő nem miniputyin?
Én téged nem sértegettelek, tehát te egy hülye bunkó vagy,
mert ismeretlenül nekem támadsz. A csüngő hasú viselkedése vállalhatatlan volt az hogyha neked ez tetszik én tiszteletben tartom a véleményedet és megadom a tiszteletet neked, ha bunkó vagy kénytelen vagyok én is reagálni rá.
Most politikai állásponttól függetlenül mindenki láthatta hogy ez most vér ciki volt ahogyan ott szerencsétlenkedett a kényszermozgásaival. Én nem tudom ez miért kell hogy egy elismerhetetlen tény legyen. Ehhez nagyon szektásnak kell lenni. Persze ugyan ez a véleményem pl az amerikai elnökről.
Valaki mondja ár meg miért kell infantilisnek lenni? Miért kell ez a szektás összezárás hogy valami rém ciki dolgot magyarázunk?
Mielőtt valaki rákezdi, neeeem neeem ez nem csak a fideszesekre jellemző. A másik oldalon is pont ugyan így megvannak a maguk szektásan védelmező vagy szektásan valakit gyűlölő kommentjei.
Emberek miért vagytok ilyenek?
Hát ez az!
(azt azért nem lehet tagadni: a csüngőhasú mindent elkövet és elkövetett annak érdekében, hogy megossza az embereket - oszd meg és uralkodj)
"azt azért nem lehet tagadni: a csüngőhasú mindent elkövet és elkövetett annak érdekében, hogy megossza az embereket - oszd meg és uralkodj)"
De ez amit te csinálsz sem éppen egy pragmatikus hozzáállás mintapéldája. Mintha a legnagyobb probléma az lenne Orbán Viktorral hogy kövér... Tudom, erre azt mondod hogy nem az de...de akkor is gyerekes. Ezeknek mém oldalon van a helye. Ez ennél sokkal szomorúbb. Valójában semmi vicces nincsen abban amit ez az ember művel. A "csüngőhasúzás, cigányozás, O1G-zés, Doktorozás" meg a tököm tudja miket találtok még ez nem oldja meg a problémát. Nem ez jelenti neki a Kriptonitot. Ezzel csak felületet adtok a további csatározásra (érdemi vita helyett). Annyi dolog miatt lehetne kritizálni, de neeeem... Az a lényeg hogy kövér... Mert azt látjuk. Így egyszerűbb.
Nem vitatkozni szeretnék veled erről, lehet hogy valóban nem helyes hogy csüngőhasúnak hívom de a primitív viselkedés elfogadását, valamint a gúnyolódást is ő kezdte, mert ugye a libsiket a hátán elviszi, hívei
meg folytatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!