Nálunk is speciális katonai hadműveletnek fog kelleni innentől hivni az orosz-ukrán háborút?
2023. okt. 18. 08:57
11/16 A kérdező kommentje:
Á értem, akkor ez olyan szolidaritás féle a Putyin által megölt kárpátaljai magyarok felé?
2023. okt. 18. 09:25
12/16 anonim válasza:
Nem, ez olyan alázatosság féle egy jóval nagyobb hatalom felé, akitől energetikailag függ is Orbán.
13/16 anonim válasza:
Ha Putyinnal beszélnék, én is annak hívnám, de attól még itthon egymás között nevezhetjük háborúnak. Ennyire ismerni kell a másik felet.
14/16 anonim válasza:
3.
Mivel nem fideszes vagyok így az intelligencia szinted megkérdőjelezhető rendesen!
15/16 A kérdező kommentje:
13, Európa szinte összes vezetője meg tudta oldani, hogy ne kelljen Putyinnal beszélnie, valamiért a mi vezetőnk, még úgy tűnt, boldog is amiatt, hogy ő beszélhetett.
2023. okt. 18. 09:50
16/16 anonim válasza:
Mindent nevezzünk a nevén mert azt úgy köll nevezni.
Nem köll finomkodni, hogy kérem az idős urat fáradjon be, elég csak azt mondani hogy mozdulj már meg te vén f.sz meddig várjak. Ez borzasztó hatékony főleg a diplomáciában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!