Ausztria vagy Németország a jobb megélhetés szempontjából?
Figyelt kérdés
Irodai takarító vagyok, nívós informatikai ismeretekkel, ezért leginkább olyan takarítói állást keresnék, amelyben a informatikai ismereteimet is tudnám kamatoztatni úgy mint gépkezelés, takarítás közben feltelepíteni egy windows-t, stb. Jelenleg Szlovákiában dolgozom, de itt nem olyan jók a munkakörülmények és a bérezés sem, ezért inkább Németországot vagy Ausztriát venném célba. Melyik volna a jobb?2023. okt. 16. 17:37
3/7 anonim válasza:
Azért a takarító-informatikus pozíció elég ritka.
Szerintem mérnökként, orvosként Németország jobb, amúgy Ausztria
4/7 anonim válasza:
"takarítás közben feltelepíteni egy windows-t"
Ez valami vicc?
5/7 anonim válasza:
Jelentkezz valami dzsénzbond állásra, ott életszerű, hogy a kémek este takarítóként jutnak be egy vállalat irodájába, majd feltörik a főnök számítógépét és ellopják a cég fejlesztés alatt álló titkos fegyverének a leírását.
Különben ez valami troll kérdés? Minden valamire való cégnek van IT részlege, akik buzerálja a gépeket, még a felhasználó se piszkálhat bele, nem hogy egy hulladék takarító az esti műszakban.
6/7 anonim válasza:
Ilyen országokba ne menj, ha nem szeretnéd, hogy a migránsok elkapjanak!
7/7 anonim válasza:
Ilyen max MO-n talalsz egy kkv-nal
Ilyen hirdetest mar lattam "konyhai kisegito es egy kicsit szakacs" :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!