A homofóbiára csak a buta emberek kaphatóak?
A buta relatív.
Én azt gondolom, hogy aki homofób, annak vannak bizonyos értelmi, illetve érzelmi hiányosságai.
Nem feltétlenül. A buta emberekre jellemző az, hogy könnyen meg lehet őket vezetni, és nem kérdőjelezik meg, amit mások mondanak, az ő saját gondoltuk meg legfeljebb odáig terjed, hogy "uzi rósz".
Egy intelligens ember is fogalmazhat meg kritikát bármilyen dologgal szemben, ami számára nem szimpatikus annyira, vagy más világnézetből látja a dolgokat.
Tehát valamivel egyet nem érteni vagy nem elfogadni az butaság.
Liberális tolerancia.
Nem hinném, ismerek intelligens embereket, akik szintén nem toleránsak a melegekkel
(Ugyanakkor a "diplomás, jól kereső emberek" meg nem feltétlenül intelligensek minden esetben)
#6: Olyasmivel egyet nem érteni, meg nem elfogadni, ami egy állapot, nem pedig egy döntés, eléggé butaság igen. Nem gondolom, hogy feltétlenül buta lenne az ember, de ehhez a kérdéshez meglehetősen bután áll.
Olyan, mintha azt mondanám, hogy nem fogadom el a szőkéket, vagy nem fogadom el a pókokat, vagy nem értek egyet az ibolyákkal, amiért nem piros a viráguk.
9.
Na és vajon kinek mi köze hozzá, hogy én mit fogadok el?
Ha nekem nem tetszik a kék szín, akkor erőltessem magam rá, hogy de csakazértis tetsszen, mert más azt mondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!