Hogyan szavazhat egy Magyar a fideszre?
33% adó
27% áfa
Tehát a fizud 60%a megy ov nek és mészárosnak ami ov.
Hát más országokban is hasonló az elvonás.
pl Svédország:
32% adó
25% áfa
És nem, ez nem Mészárosnak megy, nézd meg életedben egy magyar költségvetést. Amúgy egy csomó termékre nem is 27% az áfa.
De azt nem fogjátok fel, hogy miert nem az eü be vagy az oktatásba megy a fizetésed 60%?
Miert szavaztok arra hogy ez a féleszű bugris jaktozon rajta, vagy a hazaáruló ov lánya utazgasson a vilagban pénzetekből?
Irtózatos nagy összeg, ahhoz képest, hogy ló fityiszt nem kapsz az államtól ellenében.
Iskolákat kórházakat nyugdíjat munkanélküli segélyt gyest leépítette.
Svédeknél legalább van szociális védőháló.
És hát a fizetések 5X akkorák átlagban.
Úgy, hogy én pl. Gyurcsányék alatt meg sem kaptam azt a pénzt amiből most a rohadék Orbán elvon 60%-ot.
A 40% még mindig engem gazdagít. :)))))
"De azt nem fogjátok fel, hogy miert nem az eü be vagy az oktatásba megy a fizetésed 60%?"
Ne hazudj, nem kell sokat visszamenni az időben hogy olyat mutassak neked, amikor állami kórházat újított fel a kormány. Idén szeptemberben Miskolcon egy gyermekkórházat fejlesztettek, a legmodernebb technológia segíti a gyermekek gyógyulását ennek köszönhetően: [link]
Érdemes lenne nyitott szemmel járnod és észrevennéd a jó dolgokat is!
A kérdés egy demagóg hazugság!
Nem Mészárosnak és Orbánnak mennek az adók!
Vannak a gerinctelenek, akiket megvásároltak, a pillanatnyi jólét miatt nem fogja fel, hogy a gyerekeinek nincs jövője, a többsége a szavazóiknak meg csak simán iq halmaz, akik azt sem tudják, hogy a fideszen kívül van más.
Ha svéd példával jöttök, mennyi is egy magyar és egy svéd dolgozó bére? Nem fidesz nyalonc bérre gondolok, akit megfizetnek, hanem az átlagra.
És ha megszavazzuk a jelenlegi hitvány ellenzéket akkor szerinted mi lesz?
Gyurcsányék már kaptak lehetőséget a bizonyításra.
És bizonyították, hogy alkalmatlanok.
Akkor szavazzon az ellenzékre az a 20% akik azzal szimpatizálnak
Orbánozás és Gyurcsányozás helyett a megoldás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!