Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért félnek a magyar baloldal...

Miért félnek a magyar baloldaliak ennyire a Mi Hazánk Mozgalomtól? Folyamatosan próbálják lejáratni ezt a pártot (nem sok sikerrel)

Figyelt kérdés

2023. okt. 15. 07:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

10

Balos sosem fog a mihasznákra szavazni.

2023. okt. 15. 10:09
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
Nem félnek, tudják, hogy az ilyen szélsőséges pártoknak úgyis van egy plafon, ami felé nem tudnak menni, másrészt meg általában csak ellenzékben radikálisak, hatalomhoz közel kerülve már konszolidálódnak.
2023. okt. 15. 10:33
 13/15 anonim ***** válasza:
22%

Bár én nem vagyok baloldali,az ellenzéki pártokkal is van komoly problémám , jobboldalinak semmiképp sem mondanám magam.

Én undorodok attól a párttól, még jobban mint a fidesztől, és félek attól, hogy vannak olyan hülyék az emberek, hogy egyszer ők, vagy egy hozzájuk hasonló radikális párt jut hatalomra, mert róluk az összes többi párthoz viszonyítva is jóval nehezebb hiszem el, hogy nem bántják a másképp gondolkodókat, vagy képesek lennének szakértőkre hallgatni (vagy épp bármilyen szakpolitikai döntéssel érdemben foglalkozni.)

2023. okt. 15. 11:20
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Félnek, hogy nem tudnak majd simogatni több migránst!
2023. okt. 15. 11:55
 15/15 anonim ***** válasza:
11%
Ez azért van elsősorban, mert a Ti hazátok!
2023. okt. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!