Ha tényleg olyan nagy a "munkaerőhiány" akkor miért van az, hogy még a meki, KFC meg ilyen helyekre is csak full jóképű fiatal férfiakat vesznek fel?
És akkor ezek még csak a gyorséttermek, akkor még nem is beszéltem olyanokról hogy bárpult, ne adj isten nem egy sarki kocsmában hanem egy kicsit is nívósabb helyen. Ott már egyenesen filmsztár külső a beugró, nem csak egy mezei jóképűség.
Ha tényleg akkora munkaerőhiány van, akkor hogy lehet ennyire válogatni a munkaerő közül? Mert hogy nem minden ember néz ki qrva jól.
Meg persze csajokat is felvesznek, de nőkből eleve hiány van szinte minden munkahelyen, ezért oda befigyel 1-2 csúnyácska nő is. Férfiból nem figyel be csak top.
De a nívósabb helyekre nőkből is ugyanúgy csak filmsztár külsejűeket vesznek fel.
6-os
Nem, ők nem. De a Fidesz folyamatosan ezt nyilatkozza.
De azok közül is csak a jobb megjelenésűeket veszik fel, mert akkora a választék. Oké, én ezt megértem, ha van választékom akkor én is a jobb munkaerőt veszem fel ugyanannyi pénzért.
De akkor miért mondják hogy munkaerőhiány van? Hm?
Ausztriában igaz ez, hogy felvesznek ronda embert is mekibe, bárkit, mert ott valódi munkaerőhiány van.
Max. a jobb megjelenésűt rakják a pultba.
A kövér, pattanásos meg süti a krumplit hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!