Győzike házhoz ment a pofonért a Fradi meccsen?
Figyelt kérdés
Bejárta a sajtót, hogy a Debrecen szurkolók rasszista bekiabálásokkal köszöntötték legutóbb, de szerintem azért az nyilvánvaló, hogy a foci drukkerek és a szélsőjobb tábora közt van átfedés. Szóval Győzike is azzal, hogy kiment a VIP szektorba kicsit céltáblát rajzolt a fejére.2023. okt. 12. 12:59
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok focirajongó leszőgezem,de amit az a baromarc kapott azt rendesen ki is érdemelte.Szerintem is házhóz ment a pofonért...:-D
2/4 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy megérdemelte. A drukkerek helyében ott rögtön helyben szétvertem volna azt a tenyérbemászó képét!
3/4 anonim válasza:
A Debrecen is fidesznyik csapat.
4/4 anonim válasza:
Győzike nem olyan hülye, mint amilyennek tűnik. Tudta, hogy ha kimegy egy ilyen meccsre és közszemlére teszi magát, abból valamilyen botrány lesz. Ez pedig neki reklámot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!