Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-KDNP szavazókat...

A Fidesz-KDNP szavazókat miért nem zavarják az Orbán-kormánnyal és a jobboldali pártszövetséggel (Fidesz-KDNP) kapcsolatos kellemetlen igazságok, -tények?

Figyelt kérdés
Mint pl.: [link]

2023. okt. 12. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

10: Másik kérdésnél már megírtam, bemásolom ide is. Annyi kiegészítés, hogy nem csak az "elmeroggyant csodálói" látják ezt. Én pl. Mi Hazánk szavazó voltam , amíg át nem mentek ebbe a "Billgéc' az új Soros!" narratívába. Most már nem tudnék kire szavazni, mert egyik kutya, másik eb.

"Én azon gondolkodtam el többször, hogy az embereknek mikor nyílik ki a szeme annyira, hogy lássa, hogy az ÖSSZES ma létező párt egy kaptafa. Gyuriferi ellen tűntettek, hogy "takarodj" (mer' olyan jóvót'), libapásztorok akasztották fel magukat Bajnai idején, (mer' olyan jóvót'), Orbán ellen is ment a szokásos takarodj tüntetés (mer' jóvót'), ha jön Kaptafa Jakab, akkor Kaptafa jakab idején is ugyanez lesz, és utódai idején is. Emberek, semmi nem változik itt soha, csak nevek cserélődnek! Minden más marad."

2023. okt. 15. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:
6%

#11 A vicc az, hogy mindenki mást hiszel ostobának, miközben neked egyforma az ami történt 2010 előtt 8 éven át meg ami utána.

Itt nem azokkal van a baj, akik a fideszre szavaznak, veled van a gond, mert egy mesevilágban élsz és mivel amit kitaláltál ebben a mesevilágban az nem valósul meg máris azt hiszed, hogy mindenki ugyanolyan és mind ellened van egyformán.

Nincs tökéletes párt, nincs tökéletes politikus és nincs olyan, hogy egy kormány mindent jól csinál. De nagyon is különbség van abban, hogy összességében hova viszik az országot és ebben hatalmas különbség van a mostani meg a korábbi kormány politikusai között.

Az, hogy te csalódtál a mi hazánkban azt jelenti, hogy nem volt reális az elképzelésed amikor rájuk szavaztál és nem érted, hogy egy éppen induló, hatalommal egyáltalán nem rendelkező pártnak milyen kommunikáció kell ahhoz, hogy beszéljenek róluk.

Itt nem azokkal van a gond akik reálisan felmérik a lehetőségeiket és ilyen vagy olyan okokból, de a fideszre szavaztak. Veled van a gond, mert nem látod a hatalmas különbséget és nem fogod fel, hogy a körülmények között ez a legjobb döntés, hogy a fidesz vezeti az országot.

2023. okt. 15. 10:22
 13/14 anonim ***** válasza:
12: Tehát az utolsó mondatodban leírtad másképp, amit írtam. Hogy sokan azért szavaztak a fideszre, mert nem is volt más reális alternatívájuk, a sok rosszból próbáltak egy "elfogadhatóan rosszat" kiválasztani. Ez számomra azt jelenti, hogy "egyik kutya, másik eb".
2023. okt. 15. 11:09
 14/14 anonim ***** válasza:

10:14

és mindenki más, aki látja, hogy mi folyik itt.

Rajtunk múlik, változtatunk-e.

Pont ezért jött létre a PHSZ Politikai Hontalanok Szövetsége

[link]

2023. okt. 16. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!