Fideszesek, mit gondoltok Orbánék Izrael- és zsidópártiságáról?
8-as....
"Az, hogy van ott egy rakás ártatlan is,"
Láttad a videókat, amikor a túszokat bevitték Gázába a helyi lakosság mit művelt velük? Thaiföldieket is ütötték a fejét a tizenéves is arab palesztinok, akik semmiről nem tehetnek, felugrott 2 tizenéves kis srác az autó platójára és a thaiföldi arcába sarkalt, miközben a másik a hajánál fogva húzta, hogy jobban érjék az arcát.... másik videóban, meg hátulról egy csővel vagy valami rúddal, egy fiatal tizenéves lányt fejbe ütötték, földre rogyott majd neki eset 3 palesztin, miközben a terrorista, aki rángatta magával próbálta védeni a további ütésektől.
Nem csak a Hamsz, de a többi palesztin is megérdemli, ami rájuk vár...ezek nem emberek állatok...állatok, én megértek minden dühöt és követelést meg bosszút, de ez nem emberi viselkedés, ez állati viselkedés szabályok és önkontroll nélkül. Pár óra vagy 1-2 nap megindul a hadsereg befelé, kiváncsi vagyok az ütni rúgni vágni tudó kis tizenéves palesztinoknak akkor mekkora lesz az arc...
A magyar nemzeti radikalizmus mindig is csak álca volt.
Van egy csomó zsidó tagjuk és szövetségesük, így most kivételesen hűek voltak önmagukhoz.
"hogy miért nem tette meg ugyanilyen viharos gyorsasággal az orosz agresszió elítélését ukrajnával szemben ugyanez a rezsim?"
Mert nem aszerint támogatunk feleket, hogy mi a moralitása az esetnek hanem, hogy:
1. A vélt nyertesnek szurkolunk-e?
2. Személyes politikai szövetségesünk-e? (Hangsúly a "személyesen", mert az EU-t és NATO-t ugye nem ölellek szívünkben ugye)
Izrael bűnös és most csinál egy (újabb) népirtást.
Viszont a másik fél civilekkel való bánásmódjával sem értek egyet. Meg itt írja egy fenti kommentelő, hogy ázsiaiakkal mit műveltek.
Akármilyen jogos vagy jogosnak vélt sérelem érte őket, én azt akkor sem értem, hogy turistákat mi a fenének kellett kezelésbe venni.
Erre ugyanúgy nincs mentség, mint a több évtizedes izraeli elnyomásra.
15:
A Fidesz nem jobboldali, hanem opportunista populista, amely vegyesen alkalmaz bal- és jobboldali szlogeneket és szimbólumokat, egyszerre képes megszólítani a Horthy és a Kádár iránt nosztalgiát érző embereket.
#11 És ahhoz mit szólsz, hogy az izraeliek célzottan egy kórházat bombáztak le, ahol több mint 500 halálos civil áldozat keletkezett, és köztük rengeteg gyerek...
Nem igazán kellene foggal-körömmel védeni az izraelieket, mert ha a történelmet nézzük, akkor ebben az esetben Izrael az agresszor, és Palesztina csak a saját területeit szeretné visszaszerezni az izraeli fennhatóság alól.
Én többször jártam már Izraelben, gyönyörű és modern ország a régi kultúra keveredésével, de az ott élő embereket csak arra az időre vagyok képes elviselni, amíg ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!