Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mit gondoltok...

Fideszesek, mit gondoltok Orbánék Izrael- és zsidópártiságáról?

Figyelt kérdés

2023. okt. 11. 18:32
A kérdező szavazást indított:
Támogatom
Bízom benne, hogy ez csak álca, taktikai-átmeneti barátság
Nem tudom mire vélni, ebben nem igazán értek egyet Orbánnal
Kifejezetten dühít, ezért is lettem inkább MiHazánkos
20 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Nincs vele bajom, nyilván azért a cél a tartós béke lenne .
2023. okt. 11. 18:35
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Ezt kivételesen eddig jól kommunikálja a kormány.
2023. okt. 11. 18:35
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Eddig viszonylag pártatlanok a konfliktusban nagyon helyesen, nyilván az agressziót elitélik.
2023. okt. 11. 18:39
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem csak a mostani palesztin-izraeli konfliktusra gondoltam hanem általában.

A Mi Hazánk szerint a Fidesz cionista irányba ment el.

2023. okt. 11. 19:00
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
El kell ítélni az agresszorokat, és ki kell állni az áldozatok mellett, nem vagyok Fideszes, de ezt valóban jól kommunikálja.
2023. okt. 11. 19:00
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Baloldali vagyok, de ebben kivételesen 100%-ban egyetértek a kormánnyal. 🇮🇱
2023. okt. 11. 19:06
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Általában nincs vele probléma kérdező.
2023. okt. 11. 19:07
 8/19 anonim ***** válasza:
27%

Amit most a Hamas csinált az sikeresen besorolta őket az állatok szintjére, szóval simán kilövési engedélyt kellene adni az összes nyomorult porbafingó kecskeb*szó terroristára.

Az, hogy van ott egy rakás ártatlan is, az csupán járulékos veszteség a jó ügy érdekében. Ha egyszerűen nem lehet máshogy megoldani, akkor tarolni kell :(

Igazából az izraeliek sem szentek, de ha a kettő közül kellene választanom, akkor inkább Izrael. Szerencsére hozzánk kevés ilyen valláskárosult került be az országba, így viszonylag biztonságban vagyunk.

Ők meg érezzék jól egymást!

2023. okt. 11. 19:14
 9/19 anonim ***** válasza:
81%

Természetesen el kell ítélni minden agressziót, és ebben a tekintetben kivételesen jól cselekedett az Orbán rezsim.

Azért egyetlen nagyon fontos kérdés mégis ott lebeg a levegőben: hogy miért nem tette meg ugyanilyen viharos gyorsasággal az orosz agresszió elítélését ukrajnával szemben ugyanez a rezsim?

2023. okt. 11. 19:31
 10/19 anonim ***** válasza:
21%
A fideszesek ennél egyszerűbb dolgokat sem értenek a világból. Bárkit támogatnának, akit a Fidesz. A muszlimok csúnyák, tehát a zsidókat kell támogatni. Nem számít, hogy Izrael terrorizálja ott az arabokat, nem fordítva. Egészen gyomorforgató az izraeli tömeggyilkosságok szolgai támogatása a fideszes politikusoktól.
2023. okt. 11. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!