Ha Gyurcsány idején olyan rossz volt, akkor miért voltak akkor tele az egyetemi szórakozóhelyek, most meg miért üresek pénzhiány miatt?
Már külföldön élek, de amikor visszajövök, nosztalgiából elmegyek volt egyetemi klubokba és azt látom, hogy vagy tök üres a hely, vagy már nem is létezik, vagy létezik csak éppen már egy darab egyetemista nem jár oda max néhány külföldi férfi.
Amikor én voltam egyetemista Gyurcsány idején, akkor egy diáknak is volt arra pénze hogy egyrészt albérletben lakjon, legyen legalább egy saját 20 nm-es külön nyíló szobája, és eljárhasson bulizni, legyen pénze alapvetően. Én full átlagos vidéki családból származom és még nekünk is volt annak idején erre pénz, nem voltak anyagi problémák a továbbtanulásomkor.
Amit meg manapság látok, hogy ölnek a kolihelyekért, akiknek nem jut azok 4-5en költöznek egy kőbányai kis putri lyukba, és a legeslegolcsóbb alig emészthető száraz fűszeres tésztát eszik a diákok. Nyilván azért mert ennyivel tudják őket támogatni a szüleik ebben a fantasztikus gazdaságban ami most van. Bulizni meg már lassan sci-fi kategória, magyar embert már lassan nem látsz szórakozóhelyeken.
Ha Feri olyan szar miniszterelnök volt, akkor ez az ellentmondás miért van?
22 Kicsit baj, hogy magyarázni kell és nem érted....azért van többes szám mert egy demokráciában általában többen vallják ugyanazt a véleményt, azonosulnak vele, elfogadják, ezt egy párt képviseli, a pártot megválasztják ecetera ecetera...
Ezért mondom, a baloldalon annyi vélemény van, ahány szavazó, ez nem rossz, de egyszerre 2 millió irányba nem lehet menni, az ugye megvan?
Kellene 2 millió baloldali párt és egy kicsivel nagyobb parlament, mennyire hatékony lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!