Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Gyurcsány idején olyan...

Ha Gyurcsány idején olyan rossz volt, akkor miért voltak akkor tele az egyetemi szórakozóhelyek, most meg miért üresek pénzhiány miatt?

Figyelt kérdés

Már külföldön élek, de amikor visszajövök, nosztalgiából elmegyek volt egyetemi klubokba és azt látom, hogy vagy tök üres a hely, vagy már nem is létezik, vagy létezik csak éppen már egy darab egyetemista nem jár oda max néhány külföldi férfi.

Amikor én voltam egyetemista Gyurcsány idején, akkor egy diáknak is volt arra pénze hogy egyrészt albérletben lakjon, legyen legalább egy saját 20 nm-es külön nyíló szobája, és eljárhasson bulizni, legyen pénze alapvetően. Én full átlagos vidéki családból származom és még nekünk is volt annak idején erre pénz, nem voltak anyagi problémák a továbbtanulásomkor.

Amit meg manapság látok, hogy ölnek a kolihelyekért, akiknek nem jut azok 4-5en költöznek egy kőbányai kis putri lyukba, és a legeslegolcsóbb alig emészthető száraz fűszeres tésztát eszik a diákok. Nyilván azért mert ennyivel tudják őket támogatni a szüleik ebben a fantasztikus gazdaságban ami most van. Bulizni meg már lassan sci-fi kategória, magyar embert már lassan nem látsz szórakozóhelyeken.

Ha Feri olyan szar miniszterelnök volt, akkor ez az ellentmondás miért van?

2023. okt. 11. 11:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

9, nem, nem vagyok dk-s, ez szimplán saját tapasztalat.

Akkoriban volt normális egészségügy -igen, én kézszséggel kifizettem volna a 300Ft-ot is a mostani állapotokhoz képest-, megbecsültek voltak a tanárok, és úgy, hogy érintett voltam a hitelváslágban, messze többet engedhettem meg magamnak, mint, ma.

És mégegyszer, nem vagyok DK-s szavazó.

2023. okt. 11. 11:42
 12/24 anonim ***** válasza:
29%

Kívülálló szemmel:)))))))

Az nagyon objektív....

Ostoba vagy, ez tény, kívülálló szemmel látom.

2023. okt. 11. 11:43
 13/24 anonim ***** válasza:
56%

11 Valamiért a többség mégsem akarja vissza a gyurcsány - kánaánt...

miért?

2023. okt. 11. 11:44
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

13, sehol sem irtam, hogy az kánanán volt, mert nem volt, azt irtam, hogy messze jobb volt, mint ma.

Egyébként teljesen egyértelmű:

folyamatos félretájékoztatás -ez látszik a bevándorlásnál, hogy reagál az ország, amikor általunk választott bevándorlókat akarnak behozni az országba

az éjjelente átirandó választási törvény miatt

a pártfinanszirozás miatt

és mivel jelentős része a hozzám hasonló kormánykritikusoknak, már külföldön vagyunk.

2023. okt. 11. 11:48
 15/24 anonim ***** válasza:
42%

13 Ennyi demagógiával nehéz vitatkozni. Ahogyan nem érted, hogy ha jobb lett volna, nem lenne az a propaganda, ami eltérítse tőle a szavazókat.

Tudom, te nem vagy DK-s, Lakatos Már meg nem homi, hagyjuk már...

Tudod 2010-ben milyen balos propaganda folyt a csapból is? Mégis akkorát tanyáztak, azóta se vakarják össze magukat.

Külföldről is lehet szavazni. Kit érdekel, hol vagy?

Ennyi bromságot..

2023. okt. 11. 11:54
 16/24 anonim ***** válasza:
23%
Bocs, az előző a 14-esnek ment:) Zárszóként:) Boldog látens ferirajongást:)
2023. okt. 11. 11:55
 17/24 anonim ***** válasza:
15, nagyanyám élt Rákosi és Kádár idejében is, mindkettőt utálta, mint a 2 napos szrt, mégis tudott különbséget tenni a saját életével kapcsolatban és elismerte, hogy jobban élt Rákosi alatt.
2023. okt. 11. 12:22
 18/24 anonim ***** válasza:
14%

#10 13 éve nyomjátok ezt a süket dumát hogy akkor sokkal jobb volt, mint ma.

Ennyi idő alatt már felfoghattátok volna hogy ezt a bődületes baromságot nem veszi be senki.

Annyival rosszabb volt akkor mint most, hogy elég ha összeáll valaki gyurcsánnyak az emberek rohannak a fideszre szavazni, csak nehogy megint ők kerüljenek kormányra.

2023. okt. 11. 12:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Gyurcsány idején nem volt airbnb, nem volt egy csomó külföldi Budapesten, akik felnyomták az árakat Nyugat-EU szintre.
2023. okt. 11. 14:18
 20/24 anonim ***** válasza:
18, én elhiszem, hogy sokan nem tudnak politikailag egyénben gondolkodni, pedig tényleg van olyan, hogy egy ember a saját életével képes gondolkodni és önmaga véleményt alkotni. Annyira megöli a vitát, amikor valaki a saját véleményét irja le, viszont válaszban meg letöbbesszámozzák. Nem lehetne leszokni erről és az ember saját véleményét egyéninek tekinteni?
2023. okt. 11. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!