Az Izrael által Gázában elkövetett háborús és emberiségellenes bűnöket miért nem ítéli el a nyugati közvélemény?
Aha ès hogy tudjàk célzottan begyűjteni a terroristákat?
Megkèrik őket hogy tetovàltassàk a homlokukra hogy terrosita vagyok?
Baromira keveritek a szezont a fazonnal. Rohadt nagy különbség van a között, hogy cèlzott rakètàt lövünk ki ès van civil áldozat (főleg ha kiküdik őket a terroristák cèlpontnak, hogy mutogathassàk - mert így van akàr tetszik akár nem kedves pontozgatók- amire előre figyelmeztetünk, meg a között , hogy direkt civileket megyünk gyilkolni a saját hàzukban lefejezni.
Undorító
21#válaszoló vagyok és amit leírtam az akkori válaszomba sajnos ma be bizonyosodott,bár ne lett volna igazam.Ma reggeli hír,hogy
"A Gázai övezet északi részének 24 órán belüli evakuálását rendelte el pénteken az izraeli hadsereg.
A rendelkezés értelmében a térségben élő mintegy 1,1 millió embernek az övezet déli területeire kellene húzódnia."
magyarul porig fogják bombázni 24 óra múlva azt a város részt
Igen, porig fogják bombázni, és az energia-víz-élelmiszer blokádot sem oldják fel addig, amíg a Hamász nem adja vissza a túszokat. Ezt világosan közölték már az első napon, úgyhogy nem tudom min lepődtél meg belőle. Azt gondoltad, hogy csak blöfföl Izrael?
A fő kérdés, hogy a gázai lakosság kivárja-e az éhhalált, vagy rá tudja-e bírni a Hamászt, hogy engedjék el a túszokat.
A “Hamasz meg felszólította a palesztinokat, hogy ne menjenek sehová. Maradjanak az otthonaikban”
Férgek.
32# és 21# válaszoló vagyok
Nem lepődtem meg rajta sajnos,
sőt a 21# válaszomban ugyanerre a következtetésre jutottam,hogy csak akkor lehetne elkerülni a vérontást,ha a palesztinok akik gázában élnek,megpucsolnák a hamaszt
( de ez utópisztikus elgondolás,ez nem fog megtörténni)
A másik napokkal ezelőtt elvágták az áramellátást,egy átlagos gázai lakos,honnan értesülne róla,hogy van 24 órája elmenekülnie gáza déli részére?
Tv?
Rádió?( Nincs áram)
Laptop?
asztali számítógép?
(Nincs áram, router nélkül nincs internet)
Mobiltelefon,mobil internet?
( onnan esetleg tudhatná,de napok óta nincs áram,a telefonokat 1-2 naponta tölteni kell)
Szóval ez a 24 órás bejelentés evakuálás,ez csak színház,hogy.elmondhassák hogy ők figyelmeztették a lakosságot.
Óriási emberáldozatok lesznek,az ENSZ nemhiába tiltakozik emiatt
A legóvatosabb becslés,izraelik szerint, 1millio 100ezer embert érint( de könnyen lehet hogy dupla ennyien élnek ott) a térségben az evakuálás.
Ekkora számnál,embertömegnél még rendezett,fegyelmezett módon is nehézkes lenne az evakuálas,de ráadásként a hamasz felszólította őket,hogy ne meneküljenek.
Röplapoznak. Meg talán mennek majd a kopogtató bombák is. Hallott valaki erről valamit?
Olvastam valamelyik nap, hogy azt mondták most már nem fognak precíziós robbantásokat csinálni. De mégis figyelmeztetik őket a civilek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!