Az LMBTQ pároknak ugyanannyi állami juttatás kellene járjon, mint egy hétköznapi heteró családnak?
Az lenne a jó, ha senkinek nem adtak volna semmit, mert ezzel a lakáskiadók jártak jól.
Bérlakás program kellene, és a szociális helyzet legyen a szempont, nem az kinek hány gyereke van.
"ugyanannyi lakástámogatás egy gyermektelen meleg párnak is, mint egy háromgyerekes heteró nagycsaládnak."
Mi gyermektelen hetero pár vagyunk és semmilyen támogatást nem kapunk, szóval nem tudom, miről beszélsz...
Az LMBnek igen, a QT+nak nem. Összemosott dolog ez. Az egyik nem identitás, a másik szexuális identitás.
A szexuális identitás hormonokon alapszik, vagyis egy fizikai dolog amin az ember nem tud változtatni, mert egész egyszerűen arról van szó, hogy hormonális szinten valami felizgat, valami meg nem. Ettől még ők is ugyanúgy rendelkeznek morális értékekkel, becsülettel, józan ésszel.
A nem identitás szintén fizikai dolog. Ha XX kromoszómával születtél akkor nő vagy ha XY akkor férfi. A dolog ott kap gellert, hogy a transzik úgy értelmezik ezt, hogy individuális személyként határozhatják meg az identitásukat az érzéseikre alapozva, valójában viszont a nemi identitás nem ez, hanem az, hogy a nemed határozza meg az individuális identitásod.
Épp ezért vicc, hogy az LMBTQ+-t egybe írják, mert aki kiáll a transzokért meg Queerekért, stb. az gúnyt űz azokból az emberekből akik próbálják elfogadtatni másokkal hogy nincs semmi baj azzal ha valaki mondjuk meleg és még csak nem is érti, hogy miért (mint említettem, pont ugyanabból az okból).
Szóval kérdésedre válaszolva egy meleg párnak ugyanannyi jutattást adnék mint egy heterónak, egy transzszexuálisnak pedig semennyit mert az egy mentális betegség és pontosan ugyanúgy kell kezelni, mint ha én magamról azt gondolnám, hogy egy macska vagyok. Ha valóban elhinném magamról, sőt elfogadnám, hogy macskaként kezeljenek, gyerekek, vagy a nevelés közelébe sem lenne szabad engem engedni, nem hogy jutattásokat kapjak, bármennyi is legyen az.
4 ők is párok.
Amúgy igen, szoclib kormány őket is támogatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!