Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU-tól már egy éve nem is...

Az EU-tól már egy éve nem is kapunk semmi pénzt & nem is fogunk?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt ami most az EU-s pénzeknél van. Ugy tudom, hogy minden évben kapunk Brüsszelből pénzeket, alanyi jogon mert tagok vagyunk. Sokat be is fizetünk ezért. Most azt mondja a média mind a balliberális, mint a fideszes oldalon hogy nem jön pénz úgy egy éve Brüsszelből.

Ezt hogy kell érteni? Csak a COVID pénzek vagy semmilyen pénz sem jön és jövőre sem fog jönni? Mi pedig fizetünk be folyamatosan? Nem értem ezt

2023. máj. 13. 17:25
A kérdező szavazást indított:
Csak a Covid helyreállítási alap nem fog megjönni, a többi szokványos pénzek jönnek
Semmilyen pénz nem jön az EU-ból és nem is biztos hogy fog
19 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Megfogalmazom másként is. Nem jön semmilyen pénz az EU-tól vagy ez csak valamilyen helyreállítási alapra vonatkozik, ha jól írom le azt
2023. máj. 13. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
A helyreállítási alapra vonatkozik.
2023. máj. 13. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem kapunk, főleg hogy állandóan az eut szidja a kormány.
2023. máj. 13. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
2%
Nem lesz ebből pénz, lassan nincs is miből adniuk.
2023. máj. 13. 17:37
 5/11 qkker1 ***** válasza:
84%
Amíg vitya uralkodik, addig lofaxt se kapunk.
2023. máj. 13. 17:59
 6/11 anonim ***** válasza:
3%

Ha kári lenne a főnök nem csak a pénzt kapnánk meg de a béreket is felemelné az infláció meg nulla lenne.

[link]

2023. máj. 13. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

"Ugy tudom, hogy minden évben kapunk Brüsszelből pénzeket, alanyi jogon mert tagok vagyunk."

Ez igaz mindaddig, amíg az országnak a tagságával járó kötelezettségeket is teljesíti a kormány. A probléma azzal van, hogy ezek nem teljesülnek már néhány éve, és az EU ezt mostanra (tavalyra) unta meg. Ezért tartják vissza a pénzek egy jelentős részét, amíg nem kerül sor a vállalt kötelezettségek teljesítésének rendezésére. A kormányon múlik már jó ideje a dolog. Amint a kormány hajlandó lesz teljesíteni az ország által vállalt kötelezettségeket, azzal a pénzek folyósítása elől is elgörgetik az akadályokat.

2023. máj. 13. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Kapunk, az a híres pénz amiből a tanároknak akarnak adni, az is simán lehívható. Rosszul kezdtem, nem kapunk, a NER kap.
2023. máj. 13. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Csak a helyreállítási alap pénzei nem jönnek. A rendes EU-s költségvetés alapján nekünk járó pénzek azok igen.
2023. máj. 13. 18:36
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Dugja fel a pénzét, nem rokonunk az nekünk. Ki kell vágni mint a macskát szarni.
2023. máj. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!