Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztonságban vagyunk itt...

Biztonságban vagyunk itt Magyarországon?

Figyelt kérdés

Van egy olyan érzésem hogy innen el kell menekülni, minél hamarabb.

Mit gondoltok erről?

2023. okt. 8. 23:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Biztonságban vagyunk, mert Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor rendőrminiszter mindenkitől megvéd minket.

Csak azt nem tudom, tőlük ki véd meg minket.

2023. okt. 9. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Engem érdekelne, hogy innen miért is kell menekülni?
2023. okt. 9. 10:13
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

12, nagyon egyszerű:

azért mert az ország élhetetlenné vált: a munkahelyek legtöbbjén rabszolgákat keresnek, mégha, jogi alapja ennek nincs, a gyakorlat mást mutat, közben az oktatás és az egészségügy összedőlt. Van épület, amit iskolának és korháznak hivnak, csak épp tanár nincs benne, aki tanitson és összevont osztályokban ülnek a gyerekek, sok esetben 60-90 fővel és ugyanez a szitu, az egészségügyben, amikor egy sima szemvizsgálatra, fél évet kell várni, az minden, csak nem normális. Közben a tömegközlekedés is összedőlt, igy, aki közlekedni akar, annak marad a méregdrága üzemanyag...

a gazdaság összerogyott és az infláció, meg majdnem világrekord szintű.

Ezért kell innen elmenekülni. Normális életért.

2023. okt. 9. 10:18
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

13

A munkahelyek többsége nyugati multi, akik elvileg akkora demokraták és emberségesek, hogy az le sem lehet írni, hiszen Nyugatról jöttek. És akkor nálunk rabszolgaként alkalmaznak? Ezt miért nem tőlük kéred számon? Meg a fizetést amit löknek?

És szeretnék olyan iskolai osztályt látni, ahol 60 és 90 fővel működnek. Én is a közoktatásban dolgozom, szóval melyik iskola ez?

A szemvizsgálatot szerencse, hogy írtad, mert TB ellátásra kaptam lézeres szemműtétre időpontot 2 héten belül.

2023. okt. 9. 10:25
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Az én apám meg egy fél évre kapott szemvizsgálatra időpontot, és egy jó fél évvel később, műtétre. Tavaly decemberben ment be a dokihoz elöször, most október végén fogják megműteni. Anyámnak ugyanez a szitu a mamográf vizsgálatával, csak nála, még annyi, hogy 1 évre előre adják, ami nem módositható.

Egy 12000 fős településen, 4 óvodából 2 bezárt, az egyiket megvette Lőlő cége, a másik meg állományhiánnyal kűzd. Ugyanezen a településen a gyerekorvos nyugdijbament és mivel nincs helyette senki 20km-el arrébb kell a szülőknek vinni a gyerekeket.

2023. okt. 9. 10:30
 16/20 anonim ***** válasza:
2023. okt. 9. 10:37
 17/20 Kroms ***** válasza:
32%

Hova menekülnél? Az új világrend bárhol megtalál, ha akar. Itt legalább még egy ideig nem fenyeget a libsi métely és az iszlamizáció, ami a Nyugatot már szinte teljesen felemésztette - Keletről, Délről és Északról már nem is beszélve. Itt csak a hatalmi elnyomás és a kormoslábúak jelentenek veszélyt, de ezek mindenhol jelen vannak.

Rossz hírem van: a tehetősebb cigány kiccsaládoknak jelenleg is vannak éles lőfegyvereik, kizárólag engedély nélkül tartva. A szigorú törvények csak a törvénytisztelő állampolgárokat hozzák nehéz helyzetbe.

Ez mindenhol általános ökölszabály, mivel az államhatalom nem képes jogokat adni, csak elvenni.

2023. okt. 9. 10:39
 18/20 anonim ***** válasza:
38%

15

Ez kb olyan dolog, hogy én meg 2004-ben kaptam tüdőgyulladást, a háziorvos félrediagnosztizált. Emiatt most az akkori politikusokat hibáztassam?

2023. okt. 9. 23:14
 19/20 anonim ***** válasza:
66%

Szemvizsgálat nálunk is fél év, Bp. agglomeráció (Érd).

Barátnőm dunántúli megyeszékhelyen szintén ennyit várt.

2023. okt. 10. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:
47%
Debrecen, várakozási idő 2 hét. Pedig ez egy elmaradott keleti régió.
2023. okt. 10. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!