Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay vagy Vona a szimpati...

Márki-Zay vagy Vona a szimpatikusabb?

Figyelt kérdés

2023. okt. 8. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
#10 nagyon is jól emlékszem. Mindenki tudta ezt akkoriban, még a saját szavazóik is. A legtöbb jobbikosnak a Fidesz volt a másodlagos pártpreferenciája és fordítva. Nem működtek együtt a választásokon, de egymást segítve politizáltak, gyakran együtt is szavaztak a parlamentben. Volt, hogy még Gyurcsánynak is besegítettek, ők is, meg a Fidesz is. Amikor Gyurcsótány elqúrta, és utána kimondottan szélsőjobboldali, antiszociális intézkedéseket hozott, akkor ők kívülről segítették lerombolni a társadalmi szolidaritást. Egyébként nem vagyok "ballibsi", kiábrándult fideszes jobbközép szavazó vagyok. Akkor ábrándultam ki végleg a fideszből, amikor 2010-ben az akkor még egyértelműen szélsőjobboldali Jobbik programját kezdték el megvalósítani.
2023. okt. 10. 00:27
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Egyik sem vezetett egy országot még, úgyhogy nem tudom.2-2 évet adnék nekik próbaelnökségnek az 5. évben pedig legyen egy szavazás 10 év időtartamra.

Teljesen át kéne alakítani a politikát, hogy az emberek tudják kire szavazzanak, az meg csak úgy derülhet ki ha látják hogy kormányoz.

2023. okt. 10. 07:20
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező!

Nem a "szimpátia" a lényeg, hanem a kvalitások és a szándékok.

Vona mindkét tekintetben teljesen más mint MZP.

Vona egy fasiszta-náci párt vezetője volt, és Orbánból nőtt ki, és hozzá is növesztette anno a Jobbikot.

MZP egy valódi jobboldali konzervatív (néppárti) egyéniség, Vona csak egy bukott fasiszta-náci megélhetési politikus.

Ráadásul, MZP már polgármesterként több cikkusban és "ellenszélben" is megmutatta mire képes a városáért. Őszintén szólva, sem a megélhetési politikusoktól hemzsegő kollaboráns ellenzék, sem a magyar nép nem érdemelné meg MZP-t.

A magyar népnek a pusztulás való, Orbánnal az élen, és Orbánnal együtt. Nem érdemel mást és jobbat a magyar nép.

2023. okt. 10. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!