Egyetértesz azzal az uniós döntéssel hogy minden eu
országnak így Magyarországnak is be kell fogadnia a
nyomor elől menekülőket akik a jobb megélhetés
reményében mennek Európába?
Az nem a szuverenítás kérdése hogy egy ország saját maga döntse el hogy kik tartózkodhatnak a területén a saját állampolgárain kívül.
Az EU csatlakozáskor abban állapodtunk meg hogy más EU állampolgároknak joga van itt tartózkodni. Ez a munkaerő szabad áramlása.
De én olyanra nem emlékszem hogy ez EU-n kívüli állampolgárokra is vonatkozik.
Bármilyen retkes lábú afrikai minden féle irat nélkül bejöhet brüsszel szerint. Ezt sosem fogom megérteni.
2023. okt. 7. 20:37
14/17 anonim válasza:
Az EU legfeljebb annyiban felelős ezért, hogy ab ovo elrontotta és rosszul mérte fel a migránsokkal kapcsolatos álláspontját anno. És ugye mit szeretne a gazdasági bevándorló? Például Németországba menni és jobban élni, de sorolhatnám a nyugati országokat úgyszintén. Mit csinálnak a nyugati országok? Még külön pénzzel is támogatják ezeket, nehogy már dolgozniuk kelljen. Mi ennek a következménye? A no-go zónák. Persze ellenpélda is akad bőven, például életem eddigi legjobb dönerét pont Németországban ettem, egy török döneresnél. Csak a bevándorlók nagy részére a számunkra normális viselkedés nem jellemző, ahogyan az sem, hogy tudják, hogy hol van a helyük.
2023. okt. 7. 23:39
15/17 anonim válasza:
14: Bevandorlokent elek Daniaban, egy olyan helyen, ahol sok másik bevandorlo is van. Csak olyanokkal találkoztam, akik keményen dolgoznak, jóval többet, mint a dánok nagy része. Aki vállalja a kivándorlást a szülőországából, az általában nem lusta, hanem tevékeny.
Emellett Dániában nincsenek no-go zónák, bárhol nyugodtan sétálok a két éves gyerekemmel sotetedes utan. Pesten jó par hely van, ahol kevésbé érzem biztonságban magam.
2023. okt. 8. 10:09
16/17 anonim válasza:
15-ös!
Mjølnerparken
Szerinted a határon átszökő migránsok azért mennek Nyugat-Európába, mert keményen dolgozni akarnak?
2023. okt. 8. 10:59
17/17 anonim válasza:
Szerintem nem a nagyobb részük a problémás, hanem egy kisebb részük durván problémás, akik miatt nagyobbnak tűnik a probléma. Svédországról is mennek ilyen hírek, de ott is inkább csak bandaháborúkról van szó, én például biztonságban éreztem magam, amikor kilátogattam ott élő rokonaimhoz, akik ugyancsak a jobb megélhetés reményében mentek oda, és ez be is jött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!