Az ellenzéknek azért vannak mindig ilyen népi hőseik, mint most Cyberpunkotai Lili, mert nincsenek komolyan vehető politikusaik?
Figyelt kérdés
Aki amúgy elmondta, hogy az összes ellenzéki arcot fideszcsicskának tartja, de ettől még ünneplik...
Korábban Nagy Blanka, Dopeman meg szemétevő Bartos Cs. volt a hős.
2023. okt. 7. 08:22
11/21 anonim válasza:
Mivel Lilike szerint is az ellenzék fideszcsicska, így nem lehet ellenzéki Lilike sem
12/21 anonim válasza:
Ezek inkább szánalmas bohócok, akik ugyanúgy vagy még inkább viszolygást keltenek, mint a legszerencsétlenebb ellenzéki politikusok.
Dopeman azóta már a fidesz szekerét tolja.
Pankotai Lili meg egy lapon említi a kivégzett aradi vértanúkat ,néhány kirúgott tanárral. Hát sztem a legalja Párbeszédesek meg Jakab Péter se süllyedne erre a szintre.
15/21 anonim válasza:
Amúgy liberálisként dugnék vele
16/21 anonim válasza:
Az biztos, hogy te azért teszel fel hülye kérdést, mert a Fidesz nem tud okosat mondani.
17/21 anonim válasza:
#15 Én is, engem nagyon felizgat az autista feje. S.ggbe raknám keményen, csak úgy csattogna a kis popsija.
18/21 anonim válasza:
Ha Orbán nem lenne, már megettek volna minket a piréz illegális migránsok, az asszonyainkat pedig megerőszakolták volna már. Orbán megvédett minket. Ez a kislány, hogy meri bántani a miniszterelnök Urat?
19/21 anonim válasza:
Az egészet a Momentum találta ki: fogták ezt szerencsétlen Lilikét aki buta mint a föld, és szépen megalkottak egy magyar Greta-klónt. Írtak neki szövegeket, megmondták hol kell fellépni, kb ennyi. Azt hitték majd ettől a kormány fülét-farkát behúzva elsunnyog és akkor ők átveszik a hatalmat. Csak hát a húsosfazékhoz nem olyan egyszerű hozzáférni.
20/21 anonim válasza:
“Cyberpunkotai Lili”
Ezt lopom XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!