Van olyan libsi politikus ,aki komolyan vehető?
Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 11:55
1/13 anonim válasza:
Mihez képest?
Egy jobberhez képest mind az!
2/13 A kérdező kommentje:
1 konkrétan ki lenne? Ha meg nincs,akkor nem ciki?
2022. dec. 1. 11:58
3/13 anonim válasza:
Kósa Lajos szerintem eléggé komolyan vehető :DDDDDDDDDDDDD
5/13 anonim válasza:
Nyilván a baloldalon is vannak komolyan vehető szakemberek akik politikai ambíciókkal is rendelkeznek, de úgy tűnik számukra bölcsebb jelenleg nem vegyülni a korpa közé...
6/13 anonim válasza:
Konkrétizálhattad volna, mivel pl. a fidesz gazdaságilag neo-libsi, és tekintve, hogy fidesz propagandáját nyomod, így felteszem, hogy neked ők komolyan vehetők.
7/13 anonim válasza:
Van olyan jobber politikus, aki komolyan vehető? (persze nem lopásban, mert sajnos azt komolyan veszik)
Sőt, lehetne a kérdés az is, hogy "van-e olyan politikus, aki komolyan vehető"?
8/13 anonim válasza:
Horn Gábor egyszer már bizonyította, hogyan kell olyan sikeres pártot építeni mint az SZDSZ. Hallgassatok rá. A siker garantált.
9/13 A kérdező kommentje:
Szóval nincs konkrétan senki. :) ,
2022. dec. 1. 12:14
10/13 anonim válasza:
Én rendeltem elektromos rollert feketegyőrtől. Az komolyan vehető?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!