A balliberálisok miért képzelődnek tömeges tanár felmondásról?
Alig 1% távozott a pályáról.
Az még bosszantóbb, hogy kb buzdítják őket a felmondásra... ezzel ugye tudjátok, hogy a gyerekeknek ártotok?
Bár én nem vagyok többesszám és nem is szeretem, ha letöbesszámoznak, de az ÉN személyes véleményem szerint ez a gond:
Mintha régebben amúgy annyira kompetens tanárok lettek volna a pályán. Ne vicceljünk már, már az én időmben is otthon kellett mindennek utána járni, mert a tanárnak elég volt, ha az a néhány kedvenc tudta és megértette.
Mondjuk állandóan puskáztak azok is.
Még általános iskola elsőben, másodikban talán számít a tanári kompetencia, de utána csak elmondják azt, ami a könyvben van.
Látszik mennyire fontos a munkájuk, ha covid alatt is tökéletesen lehetett tanulni meg vizsgázni.
Többünknek is az volt a tapasztalata, hogy covid alatt jobban tanult a gyerek, mikor mi tanultunk velük.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!