Mit gondolsz Puzsér Róbertről?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 01:27
11/16 anonim válasza:
Amolyan ál-értelmiségi. Előadja magát kb. minden témában, közben meg nincs meg a megfelelő háttértudása. Ezt többször észrevettem, mikor épp olyan témában tartott "kinyilatkoztatást", amihez munkám miatt speciel értek. Jó nagy hülyeségeket mondott, és látszott, hogy alapvető dolgoknak sem nézett utána, esetleg elolvasott egy összefoglalót, de nem elég olasott és nem ért hozzá.
Nem baj, nem kell mindenkinek mindenhez érteni. Csak így lehet butítani embereket, akik kritika nélkül át fogják ezt venni.
12/16 anonim válasza:
Szórakoztató hallgatni, a politikai és irodalmi szövegei egész jók.
Amikor tudományos vagy műszaki témákban nyilatkozik, akkor viszont fogom a fejem.
13/16 anonim válasza:
Megélhetési véleményhuszár, aki többek közt a fidesztől és a hit gyülitől kapja a fizetsét azért, hogy az átlag magyar user figyelmét elvonja a valós problémáktól.
14/16 anonim válasza:
Nagyon hiányos az ismeretem vele kapcsolatban, de amit eddig láttam az egy konfrontatív izgága gondoskodó ember benyomását keltette, aki valami régebbi lelki sérülést próbál kompenzálni.
15/16 anonim válasza:
Bocsánat. Nem gondoskodó hanem fontoskodó csak a telefon átírta.
16/16 anonim válasza:
Egy értelmes, értékes ember, akinek a szerepléseit már egy évtizede örömmel követem. Nem kell mindenben egyetérteni vele, én sem teszem, de az itteni kommentekből látszik, hogy elsősorban azért gyűlöli őt a sok kultúrát csak hallomásból ismerő, ilyen-olyan oldali Orbánt vagy Gyurcsányt kritikátlanul imádó csőcselék, mert az igazság bizony fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!