Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz Puzsér Róbertről?

Mit gondolsz Puzsér Róbertről?

Figyelt kérdés

2023. okt. 6. 01:27
A kérdező szavazást indított:
Kedvelem
Semleges
Nem kedvelem
50 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Egy idióta
2023. okt. 6. 01:37
 2/16 anonim ***** válasza:
59%

Azt, hogy attól, hogy mond jókat és, van, amiben igaza van, pontosan annyit érek vele, mint akármelyik ellenzéki politikussal:

-Nem lesz tőle olcsóbb semmi

-Nem lesz jobb állapotban az ország

-Nem lesz tőle élhetőbb a helyzetünk

2023. okt. 6. 06:47
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Amikor még a showbizniszben dolgozott, kedveltem, mert a sajátságos humorát és mimikája szórakoztató volt. Aztán sajnos elkezdett túl sokat gondolni magáról és olyan szinten undorító dolgokat mondani, ami szerintem már átlépi azt a bizonyos határt, amit nem illik. Gondolom a saját mindennapi életének, ideológiájának sikertelensége és a magánéletének a kudarca is benne van ebben a keserűségben, de a kifejezetten gusztustalan személyeskedése, meg az olyan emberekbe való beleállása, mint a kéz és láb nélküli Vujicic, szerintem már sok. Nem tudom, hogy mindezt pénzért teszi vagy valóban így gondolja, de mindkét esetben rohad a lelke, és persze ő is azok táborát erősíti, aki mindezt szemtől szembe nem merné megtenni, ott meghunyászkodva szűkölne.
2023. okt. 6. 07:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy úgy beszél, mint akinek hatnapos szorulása van; attól, hogy mminden/mindenki xar szerinte, nem jön be.

Bár a mocskosszájú Zsóóóóóti is eléggé szorulásosan "beszél", ízesen.

2023. okt. 6. 07:36
 5/16 anonim ***** válasza:
39%
"Mi volt ez a szellemi kútmérgezés?"🤣🤣
2023. okt. 6. 07:44
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Két baloldali közszereplő van, akit tisztelni tudok, még ha nem is értek velük mindenben egyet: Puzsér Róbert és Schiffer András.
2023. okt. 6. 08:25
 7/16 anonim ***** válasza:
27%
Schiffer András, mint baloldali, kérem?
2023. okt. 6. 08:29
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
#7 Igen, ő baloldali. Nemcsak az lehet baloldali, aki mindenben 100%-ig egyetért gyurcsánnyal.
2023. okt. 6. 08:51
 9/16 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ő a legviccesebb balliberális emberke.

Szórakoztató szerintem.

Ha hihetünk saját állításának valóban zsi...dó származású.

Kb. olyan, mint egy 200 kilós, dühös Ungár Péter csak vicces is.

Valamelyest lojális a magyarokkal, a "rémisztő képződményekkel" és ezt értékelni kell.

Nem egy Nídermüller vagy Tordai Bence (az 5 pengős magyarosított névhez nem adtak magyar szívet)

2023. okt. 6. 09:44
 10/16 meszike91 ***** válasza:
52%
Több Puzsér kellene
2023. okt. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!