Orbán imádók miért járnak át vásárolni külföldre?
24 Érdekes, azzal áltatjátok magatok, hogy orbánnak érdeke az euban lenni. Ha nem tűnt volna fel, mind az eu mind a nato szabályzatával szembement, amikor leépítette a demokráciát és diktatúrát hozott létre, amiben egyszemélyben rendelettel kormányoz már 9 éve, mert folyamatos vészhelyzet van. Királyság az elmebeteg végső célja. Nncs kontrollja a pártban. A minap már elkezdte a mandiner ennek elvi lehetőségeit elemezni.
Világos, hogy ilyen rendszernek nincs helye az ún. nyugaton.
Ezt orbán is tudja. Folyamatosan ekézi is a nyugatot és a keletet dicsőíti. Ennek eredméyeképpen már több mint 10%-al csökkent az eu pártiak száma. Igaz, még mindig több az eu támogatók, de aki nem egy bárány szintjén van, az elemezni tudja a folyamatokat és el tudja képzelni, mi lehet a célja.
Küzdhetne a kelet ellen is, ha már a nyugat páriak vannak többségben, gondolom produktívabb lenne. Minden fideszes barm ismerősöm ezzel jön, hogy nem érdeke. Ja, pont ezért dolgozik az ellenkezőjén.
Az, hogy ennyit nem láttok és az értelmes fideszesek 1 milliós táborához soroljátok magatokat... Elárulom, olyan nincs a fidesznek. Csak önámítók 1 milliós tábora legfeljebb.
25 Orbán a legrosszabb a mai politikai palettán, de messze az. Ehhez kis logika kell. Ezért vagyok orbán ellenes. És ehhez nem kell sok ész sem. Csak valahogy ez is hiányzik a fideszeseknél.
Kb minden téren meghaladta már negatívan gyurcsányt, de sokkal, amiért cserébe a támogatottsága maradt, gyurcsány meg el lett kergetve. Mi a különbség? A mindent leuraló kormány hazugságok.
#27 ugyanazokat az ostobaságokat ismételgeted.
Ott buktad az egészet már az első mondatoddal, hogy nincs leépítve a demokrácia és pont itt van betartva az uniós szerződés.
#27. "Érdekes, azzal áltatjátok magatok, hogy orbánnak érdeke az euban lenni."
A helyzet az, hogy egyelőre tényleg csak annyi van a kezetekben, hogy már évek óta szajkózzátok Orbánék kilépési szándékát. Ez semmiképpen sem konkrétum, ezek baromira elfogult vélemények. A valóságban nincs kilépési szándék. Én értem, hogy nagyon örülnétek neki, mert az valószínűleg jelentősen erodálná a Fidesz támogatottságát és növelné ezzel párhuzamosan az ellenzékét, de ezek ettől még mindig csak az álmodozásaitok. Ne várjátok el, hogy bárki ezekkel vitatkozzon!
"mert folyamatos vészhelyzet van."
Éveid voltak rá, hogy végre megtanuld a "veszélyhelyzet" kifejezést, te meg dilettáns módon még mindig vészhelyzetet ismételgetsz, mint valami alkoholmámorban fetrengő munkásőrnyugdíjas. Ez sokat elárul az éleslátásodról bármelyik témában.
"Orbán a legrosszabb a mai politikai palettán, de messze az. Ehhez kis logika kell. Ezért vagyok orbán ellenes."
Nagyon jót nevettem, köszönöm! :D Igen, az írásképedből más sem rajzolódik ki, mint a logika. :D Amúgy szerencsésebb lenne, ha nem magadnak próbálnál hízelegni, hanem hagynád, hogy a környezeted döntse el rólad, hogy hogy állsz értelmileg. A saját magad szemében persze, hogy nem vagy hülye, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, ez sajnos semmit sem jelent. :D
"amiért cserébe a támogatottsága maradt, gyurcsány meg el lett kergetve. Mi a különbség? A mindent leuraló kormány hazugságok."
Hát nem, kisbarátom. Aki szeretne közé egyenlőségjelet tenni, meg utólag mentegetni a Ferit, hogy az sem volt ám rosszabb, mint a Zorbán, az csak annyit bizonyít, hogy ő maga egy elfogult DK-s. A mindent leuralás is jó vicc, 2010 előtt nagyítóval kellett az ellenzéki véleményeket keresnem, pedig Gyurcsányt TÉNYLEG utálta már mindenki, mint a szart, nem úgy, mint ma a Fideszt.
#29. "Te alkalmatlan vagy vitára, nem tudsz logikusan gondolkodni"
Ezek épp rád igazak, most pedig azzal próbálkozol, hogy ha te írod ezt másnak, akkor majd jól megfordítod a mérkőzés állását. Hát...ez nem fog menni. :D
És amikor nagyot akarsz mondani, felhozod a másodfokú egyenletet, ez már kész. :DD Ugyanakkor tanulságos, mert szépen példázza, hogy nagyjából meddig juthattál el a tanulmányaidban, most meg mennyi szellemi munícióval próbálod hülyézni azokat, akik sokkal okosabbak nálad. Felőlem folytasd csak nyugodtan, ez ugyanis segíti a Fideszt és engem is.
#30 "Nem olvasom el, de biztos igazad van, szia!"
Ennyi telik tőled.
Akkor összefoglalom neked rövidre amit a 29-es írt: hülye vagy és ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!