Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán imádók miért járnak át...

Orbán imádók miért járnak át vásárolni külföldre?

Figyelt kérdés
Több ősfideszes is átjár az ismerőseim körül, mert jobb minőségű és olcsóbb az élelmiszer. Miért nem azt eszik meg, amit orbánnal főztek? Nincs itt ellentmondás?

2023. okt. 5. 21:37
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
21 Szerintem lapozz, szénné égetted magad már :D Ekkora ökröt :DDD
2023. okt. 5. 23:48
 22/38 anonim ***** válasza:
19%
Nincs olyan jogi lehetőség, hogy a NATO-ból vagy az EU-ból akarata ellenére kitegyenek egy országot. Egyedül az a lehetőség áll fenn, hogy népszavazást írnak ki és a kilépést akarók győznek. Akkor lehet megindítani a kilépési folyamatot. Én is a Fideszre szavazok, de ne akarjál már 20 évesen mindenkinél okosabb lenni, ha Orbán ki akarna lépni az EU-ból, az nálam és sok-sok fideszesnél a vörös vonal, többé nem szavaznék rájuk. Illetve nem mennék el választani. Szerintem nincs az EU-n kívül élet. Nem azért, mert annyira jó irányba halad, de az EU-n kívül lenni Európában zsákutca, ha nem vagy Svájc, vagy Norvégia. Én értem, hogy kétségbeesett küzdelmet folytatsz saját szellemi képességeiddel melynek során többnyire alulmaradsz, de azért azt te is beláthatod, hogy Orbánnak esze ágában sincs kilépni egyik entitásból sem. Neki úgy kell az EU, mint egy falat kenyér. Az EU-n kívül Orbán azonnal elvesztené a politikai hatalmat és nemzetközi szerepe a nullára csökkenne. Ő a kínaiaknak és az oroszoknak is csak addig fontos, amíg az EU-ban van. A Brüsszel elleni küzdelem a 2 millió propagandával befolyásolható magszavazónak szól, de van még egy millió, aki mindennel tisztában van, mégis a Fideszre szavaz. Az a butaság, hogy erről nem veszel tudomást, olyan mintha kimennél az esőbe és veszekednél vele, hogy álljon el. És az az 1 millió retteg attól, hogy ilyen Lenin fiúk kerüljenek hatalomra, mint te. Ha egyáltalán tudod, az mi
2023. okt. 6. 00:09
 23/38 anonim ***** válasza:
68%
#22. Már eleve ott hibázol, hogy te a politikai preferenciádból azt a következtetést vonod le, hogy bárkinél is okosabb vagy. Ez sajnos nem így működik, és ne ess tévedésbe: nem a te éleslátásodra vágynak vagy szorulnak a Fidesz szavazói, ők köszönik, de át tudták gondolni ezt a kérdést nélküled is. Mégcsak nem is tűnik úgy, hogy nagyon szenvednének, amit csak a büszkeségük nem enged bevallani...sokkal inkább úgy tűnik, hogy te vagy az, aki kínlódik. Erre azt tudom javasolni, hogy ne a politika alakulásától tedd függővé az életed és sokkal boldogabb leszel.
2023. okt. 6. 00:14
 24/38 A kérdező kommentje:

24 Érdekes, azzal áltatjátok magatok, hogy orbánnak érdeke az euban lenni. Ha nem tűnt volna fel, mind az eu mind a nato szabályzatával szembement, amikor leépítette a demokráciát és diktatúrát hozott létre, amiben egyszemélyben rendelettel kormányoz már 9 éve, mert folyamatos vészhelyzet van. Királyság az elmebeteg végső célja. Nncs kontrollja a pártban. A minap már elkezdte a mandiner ennek elvi lehetőségeit elemezni.

Világos, hogy ilyen rendszernek nincs helye az ún. nyugaton.

Ezt orbán is tudja. Folyamatosan ekézi is a nyugatot és a keletet dicsőíti. Ennek eredméyeképpen már több mint 10%-al csökkent az eu pártiak száma. Igaz, még mindig több az eu támogatók, de aki nem egy bárány szintjén van, az elemezni tudja a folyamatokat és el tudja képzelni, mi lehet a célja.

Küzdhetne a kelet ellen is, ha már a nyugat páriak vannak többségben, gondolom produktívabb lenne. Minden fideszes barm ismerősöm ezzel jön, hogy nem érdeke. Ja, pont ezért dolgozik az ellenkezőjén.

Az, hogy ennyit nem láttok és az értelmes fideszesek 1 milliós táborához soroljátok magatokat... Elárulom, olyan nincs a fidesznek. Csak önámítók 1 milliós tábora legfeljebb.

25 Orbán a legrosszabb a mai politikai palettán, de messze az. Ehhez kis logika kell. Ezért vagyok orbán ellenes. És ehhez nem kell sok ész sem. Csak valahogy ez is hiányzik a fideszeseknél.

Kb minden téren meghaladta már negatívan gyurcsányt, de sokkal, amiért cserébe a támogatottsága maradt, gyurcsány meg el lett kergetve. Mi a különbség? A mindent leuraló kormány hazugságok.

2023. okt. 6. 07:12
 25/38 anonim ***** válasza:
2%

#27 ugyanazokat az ostobaságokat ismételgeted.

Ott buktad az egészet már az első mondatoddal, hogy nincs leépítve a demokrácia és pont itt van betartva az uniós szerződés.

2023. okt. 6. 07:38
 26/38 anonim ***** válasza:
30%

#27. "Érdekes, azzal áltatjátok magatok, hogy orbánnak érdeke az euban lenni."

A helyzet az, hogy egyelőre tényleg csak annyi van a kezetekben, hogy már évek óta szajkózzátok Orbánék kilépési szándékát. Ez semmiképpen sem konkrétum, ezek baromira elfogult vélemények. A valóságban nincs kilépési szándék. Én értem, hogy nagyon örülnétek neki, mert az valószínűleg jelentősen erodálná a Fidesz támogatottságát és növelné ezzel párhuzamosan az ellenzékét, de ezek ettől még mindig csak az álmodozásaitok. Ne várjátok el, hogy bárki ezekkel vitatkozzon!

"mert folyamatos vészhelyzet van."

Éveid voltak rá, hogy végre megtanuld a "veszélyhelyzet" kifejezést, te meg dilettáns módon még mindig vészhelyzetet ismételgetsz, mint valami alkoholmámorban fetrengő munkásőrnyugdíjas. Ez sokat elárul az éleslátásodról bármelyik témában.

"Orbán a legrosszabb a mai politikai palettán, de messze az. Ehhez kis logika kell. Ezért vagyok orbán ellenes."

Nagyon jót nevettem, köszönöm! :D Igen, az írásképedből más sem rajzolódik ki, mint a logika. :D Amúgy szerencsésebb lenne, ha nem magadnak próbálnál hízelegni, hanem hagynád, hogy a környezeted döntse el rólad, hogy hogy állsz értelmileg. A saját magad szemében persze, hogy nem vagy hülye, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, ez sajnos semmit sem jelent. :D

"amiért cserébe a támogatottsága maradt, gyurcsány meg el lett kergetve. Mi a különbség? A mindent leuraló kormány hazugságok."

Hát nem, kisbarátom. Aki szeretne közé egyenlőségjelet tenni, meg utólag mentegetni a Ferit, hogy az sem volt ám rosszabb, mint a Zorbán, az csak annyit bizonyít, hogy ő maga egy elfogult DK-s. A mindent leuralás is jó vicc, 2010 előtt nagyítóval kellett az ellenzéki véleményeket keresnem, pedig Gyurcsányt TÉNYLEG utálta már mindenki, mint a szart, nem úgy, mint ma a Fideszt.

#29. "Te alkalmatlan vagy vitára, nem tudsz logikusan gondolkodni"

Ezek épp rád igazak, most pedig azzal próbálkozol, hogy ha te írod ezt másnak, akkor majd jól megfordítod a mérkőzés állását. Hát...ez nem fog menni. :D

És amikor nagyot akarsz mondani, felhozod a másodfokú egyenletet, ez már kész. :DD Ugyanakkor tanulságos, mert szépen példázza, hogy nagyjából meddig juthattál el a tanulmányaidban, most meg mennyi szellemi munícióval próbálod hülyézni azokat, akik sokkal okosabbak nálad. Felőlem folytasd csak nyugodtan, ez ugyanis segíti a Fideszt és engem is.

2023. okt. 6. 08:26
 27/38 A kérdező kommentje:
29 Nem olvasom el, de biztos igazad van, szia!
2023. okt. 6. 08:34
 28/38 anonim ***** válasza:
4%

#30 "Nem olvasom el, de biztos igazad van, szia!"

Ennyi telik tőled.

Akkor összefoglalom neked rövidre amit a 29-es írt: hülye vagy és ostoba.

2023. okt. 6. 09:17
 29/38 anonim ***** válasza:
22%
Érdekes vagy kérdező, hogy tényen alapuló ellenérvet nem tudsz felmutatni, de azért mindenki hülye rajtad kívül. Nem érzed, hogy helikopter vagy?
2023. okt. 6. 10:18
 30/38 anonim ***** válasza:
78%
„A közjó az önérdek előtt.” — Adolf Hitler
2023. okt. 6. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!