Orbán imádók miért járnak át vásárolni külföldre?
Már bocsi, de a fidesz 2/3 sőt maga a fidesz vezetés egy rákja az országnak, csak nincs elég eszetek, hogy felfogjátok, ti is ennek a részei vagytok. Azt gondolod, az ellenzékinek nyalni kellene a fideszes tökfilkók seggét, ugyan ne szavazz már a saját érdekeid ellen sem.
Inkább a kérdésre válaszolj. Minek járnak ki a fideszesek vásárolni? Az meg milyen érvelés, hogy több marad akkor itthon adót fizetni :DD Ha itthon költenétek el az egészet, az csak több lenne, nem?? Na ilyen egysejtűeknek kellene puncsolni?? :DD
Legyen 4/5, legyen királyság (már megpendítették a pestisrácokon a témát a minap :D), legyen egy lakás ára vidéken is 1millió/m2 :D Nektek is azt kell megvenni, attól hogy a fideszre szavaztok, még ti is ugyanúgy szívtok ökör :D
#14. "Már bocsi"
Semmi gond, ne viccelj! Nekem kifejezetten tetszik, hogy ilyen fáradhatatlanul nyomod az ipart...csak remélni tudom, hogy Rogán alaposan megfizeti az egyik legjobb emberét.
Elképzelem ahogy a kérdező dühöng miközben a hülyeségeit írja, mint a 14-ben.
Valami szerencsétlen emberke akit mindenki bánt, vadul csapkodja a billentyűket, közben dagadnak az erek a fején, dülled a szeme és helyben pattog a székében az indulattól. Ha rakéta lenne már ettől a Holdig szállna.
Igaza volt Orbánnak. A ballibek meg gondoskodnak a szórakoztatásunkról. :D
Tehát a lényeg az, hogy ahelyett, hogy gondolkodnál, hisztizel mint egy frissen ivarért egyed akivel nem állnak szóba a nők. Én nem tehetek róla, hogy ilyen szűk társadalmi közegben mozogsz és képtelen vagy a saját magad által felállított szabadulószobából kijutni, de ezzel csak saját korlátaidat feded fel. Az ellenséget nem lehet toporzékolással legyőzni. Értse meg Józsi bácsi, maga hülye, hogy pacalt eszik! Ha nem hagy fel vele, a saját érdekében kénytelen leszek belenyomni a fejét a tányérba. Szigorúan a közjót szem előtt tartva.
Ha győzni akarsz, nem a te igazságod előtt kell imádkozni, hanem be kell látnod az ellenség tudatalattijába is. És még mindig nem érted, hogy ezzel a hozzáállással a 2026-os 3/4-et készítitek elő. Lelked rajta
"kinti bevásárlás = több megmaradó forint = több befizetett adó = fejlődik az ország."
Ez a mai csucsmagyarazat. Tehat azert fog fejlodni Magyarorszag, mert az emberek Ausztriaba jarnak bevasarolni, ezzel az ottani gazdasagot porgetik, az ottani kereskedoket gazdagitjak, az ottani afat fizetik, az ottani benzint tankoljak. Remek meglatas!
16 "kinti bevásárlás = több megmaradó forint = több befizetett adó = fejlődik az ország."
AHA :DDD Meg 1+1 az 11 ugye??? :DDD
18 :DDD Nem nekem kell felébredni vagy józsi bácsit simogatni ha az agyzsugorral már csak ennyire képes. Ő is visszafogta a fogyasztást mert drágaság van, kevesebb fát vesz mert drága, gyógyszereire jobban kell spórolnia de közben brüsszelt szidja :D Mi dolgom nekem a józsi bácsikkal??
Legyen 3/4! Legyen EU kirúgás! Legyen NATO kirúgás! Majd hazajönnek a kint dolgozó napi/heti/havi ingázó magyarok is EU nélkül, akkor lesz itt munkaerő :DDD
Olan pozíciót foglaltok el, ami nem valódi, nem vagytok kívülállók, ugyanúgy romlik az életszínvonal, a magyarok egyre butábbak. Ez nem egy másik országban történik (hacsak nem külhoni magyarként szavaztok :D)
Tudjátok ti is belül (már a kicsit értelmesebbje, aki még az agyzsugor elött állva némi agysejttel még rendelkezik), hogy rossz lóra tettetek, csak az a fránya büszkeség :DD Lehülyéznek az ellenzékiek, dacból akkor is maradtok a fidesznél, akkor is 2/3 lesz. :DDD Legyen :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!