Mit nyer Magyarország azzal, hogy húzza-halasztja a svédek NATO catlakozásának ratifikálását?
Rajtunk kívül ugye csak a törökök húzzák a dolgot, de az látható, hogy a törökök haditechnológiát (F16-os repülők) kérnek a támogatásukért cserébe.
Nagy eséllyel meg is kapják. Így néz ki egy alku, valamit valamiért, tisztasor.
De mit akar Magyarország az igenjéért cserébe? Gondolom okkal húzza a magyar kormány is a dolgot, de mit akar elérni vele? Miben lesz jobb nekünk, mi az ára az igenünknek?
#30: "Egyrészt egyes országok nem értik meg, amit a magyarok éreznek"
A magyarok többsége sem érzi ezt a marhaságot, amit te. Ami a svédek bicskanyitogató viselkedését illeti, senkinek nem volt velük semmi gondja, amíg a kormány azt nem mondta, hogy csúnyákat mondtak. A csatlakozásukat pedig meg fogja szavazni a kormány, amint a török is. F*szra vagy véve, nem kicsit. Szomorú, hogy nem látod.
remélem, hogy Németh Zsoltnak és a többi fideszesnek is szóltok majd arról, hogy kell a gombot megnyomni :D
"az oroszok gyűlölik az ukránokat a cselekedeteik miatt. Erről szól a nemzeti érzelem"
Hát elég szomorú, hogy a nemzeti érzelem egyenlő azzal, hogy utálunk valakit.
Az miért nemzeti érzelem, hogy a lengyeleket testvérnépként szeretjük?
Számomra a nemzeti érzelem azt jelenti, hogy szeretem a hazámat, az anyanyelvemet, a kulturámat, és a magyar emberekkel összetartozást érzek. A nemzeti érzelem a SAJÁT NEMZET irányába irányuló, lehetőleg pozitív érzelem az én olvasatomban.
Jjjja, nekem is fura, hogy a saját nemzeti érzelmünket, saját hazafiságunkat, saját hazaszeretetünket más nemzetekhez képest határozzuk meg.
Attól senki nem lesz nagy magyar, hogy utálja a ormánokat meg a szlovákokat. Sem attól, hogy szereti a lengyeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!