Mikor fogják már fel az emberek hogy csak a DK lesz képes leváltani ezt a maffia kormányt?
22-es!
Nem értek egyet a Fidesz minden döntésével, csak néhánnyal.
A kommunista ideológiával meg abszolút nem értek egyet.
Akkor pedig szavazz barmelyik partra aki letudna valtani ezt a kirrupt bandat. Ez jelen esetben a Dk
De felolem a kutyapart is lehetne,arra kell szavazni ahol a tobbseg
24-es!
Meg vagyok róla győződve, hogy a DK semmivel nem lenne jobb a Fidesznél. Gyurcsány is volt már miniszterelnök, akkor is folyamatosan az volt mint ami most van, hogy kevés a fizetés, drága minden, rosszak a kórházi körülmények, nincs elég rendőr, tanár, a politikusok lopnak, stb. Nem is értem, hogy mi ez a hülyeség, hogy mindegy ki, csak ne a Fidesz.
26os!
Felteszem akkor hogy ki volt az a politikus,aki elsimerte hogy reformokra van szükség, nem lehet osztogatni választások előtt,hogy utána a ciklus 2/3-ban megszorítások kelljenek? Igen Gyurcsányrol van szó, csak éppen nem engedték neki végigcsinálni a sok birka és 13 éve nem is engedi, még is megy a siras hogy nem elég a fizetés, drága az euró, jaaa hogy már réges régen eurónak kellene lennie és egy gonddal kevesebb lenne.
Jó reggelt! Te egy olyan pártot istenitesz aminek minden tagja kastélyokba meg villákba lakik, te meg vagy panelba vagy kádár kockába. Hol a logikád nem is értem?
28-as!
Igen, mind ezt mondja, hogy csak egy kis megszorítás az elején, aztán jó lesz. Nem tudom emlékszel-e, hogy miket hazudoztak akkor.
Továbbra is meggyőződésem, hogy Gyurcsány semmivel nem lenne jobb.
Egyáltalán nem istenítem a Fideszt, ráadásul sem panelban nem lakom, sem kádárkockában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!