A DK-t miért utálják ennyien az ellenzéki oldalon is?
Figyelt kérdés
Marci csinált Dobrevvel egy interjút, amin egy rakás dislike van, és a kommentek között is azok vannak fellájkolva, amik elítélik a nőt.
Én még alig éltem 2006-ban, szóval minek köszönhető ez az ellenszenv?
2023. okt. 4. 14:12
1/10 anonim válasza:
Nem a DK-t utálják, hanem Fletót. Bár a DK maga Fletó... De azt utálják.
2/10 anonim válasza:
Mert Gyurcsány csődbe vitte az országot, és top politikust csinált a feleségéből. Ha Dobrev nem lenne Gyurcsány felesége, a kutya nem tudna róla, nincsenek olyan képességei, amik indokolnák miniszterelnök-jelöltségét.
3/10 anonim válasza:
Mert a DK a kék FIDESZ. :)
/nem saját gondolat/
4/10 anonim válasza:
Mert benyelték Orbán Gyurcsányellenes propagandáját.
5/10 anonim válasza:
Láttam az interjút és a kommenteket, osztom is nagy részét. A DK fűt-fát megígér, mindenféle alap nélkül. Gyurcsány ide vagy oda semmi bizalommal nem vagyok a párt iránt, ugyanúgy ahogy Orbánéktól is kiráz a hideg.
6/10 anonim válasza:
ITGuy!
Mondanál légy szíves ilyen példákat? Mi olyat mondott a DK, ami kivitelezhetetlen?
7/10 anonim válasza:
6#
- Klárika emelni fogja a béreket, az árakat nem.
- Holnapra haza hozza az eus pénzeket, fletó már készíti a széfet neki.
- Fizessenek a milliárdosok, kivéve azok akik a listán szerepelnek.
Meg ilyeneket :)
8/10 anonim válasza:
#7 köszi, pontosan ezekre gondoltam.
9/10 anonim válasza:
Olvass bele a nyugatifénybe és láthatod majd te is hogy miért mondja mindenki azt hogy ugyan azt csinálnák mint a fidesz.
A DK az agymosott komcsi nyuggerek pártja.
10/10 anonim válasza:
Undorító féreg mind. Börtönbe lenne a helyük egytől egyig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!