Most hogy a kormány csúcsra járata a propagandájával az idegenekkel szembeni gyűlöletet, tömegesen idetelepíti a filippínó munkásokat, aztán majd ez is rá lesz fogva Sorosra?
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 08:18
11/13 anonim válasza:
Tehát aki 3-4000 euróval a zsebében érkezik Európába és itt élősködik, mint migráns az tök természetes. De aki dolgozni jön az már gáz?
12/13 anonim válasza:
"Ahogy már mondtam, az egységnyi fidesszavazót aki egész nap a fidesz gyűlöletpropagandáját hallgatja, pont nem fogja érdekelni hogy filippínó vagy arab. Különbséget se tud tenni köztük."
hát pont nincs igazad.
és ezt onnan tudom, hogy nem előszőr játsszátok el ezt.
eljátszottátok ezt már kínai építkezések, a letelepedési kötvény és a határon túli magyarok kapcsán is. "hát hogy fogja ezt a Fidesz megmagyarázni?"
a válasz az, hogy sehogy, mert nem kell. ezek a párhuzamok csak a ti fejetekben léteznek.
13/13 anonim válasza:
10# Számszerűsítsd, mekkora az az összeg amiért a magyar nem dolgozik abban a gyárban. Rákerestem, de a gugli nem akar segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!