Most hogy a kormány csúcsra járata a propagandájával az idegenekkel szembeni gyűlöletet, tömegesen idetelepíti a filippínó munkásokat, aztán majd ez is rá lesz fogva Sorosra?
tényleg ennyire feldolgozhatatlan az a gondolat, hogy jelentős különbség van aközött, ha valakit mi hívunk egy bizonyos munkára, meg aközött, ha valaki csak úgy idejön?
te a betörőt is sütivel kínálod?
@ 09:02
"tényleg ennyire feldolgozhatatlan az a gondolat, hogy jelentős különbség van aközött, ha valakit mi hívunk egy bizonyos munkára, meg aközött, ha valaki csak úgy idejön?"
Ezt nem nekem kell megmagyaráznod, hanem a fidesszavazóknak, akik 10 éve hallgatják a konstans agymosást minden médiumból hogy idegenek = rosszak.
Őket nem fogja érdekelni hogy filippínó vagy szíriából menekült iszlámállamos háborús bűnös. Csak hogy idegen, és ebből már adódnak konfliktusok olyan helyeken, ahova tömegesen letelepítették őket.
"A filippínó vendégmunkások elleni gyűlöletet te akarod csúcsra járatni, nem a kormány."
Ahogy már mondtam, az egységnyi fidesszavazót aki egész nap a fidesz gyűlöletpropagandáját hallgatja, pont nem fogja érdekelni hogy filippínó vagy arab. Különbséget se tud tenni köztük.
Tudod mikor megkérdezik az utca emberét:
"-Mi a véleménye az iraki háborúról?
-ááá ezek a négerek mindig csak háborúznak"
Én fidesz szavazó vagyok, és pontosan meg lehet különböztetni a vendégmunkást a migráns csürhétől, szóval nem kell hergelni a hülyeséggel.
Amúgy ha téged ennyire zavarnak a vendégmunkások, nyugodtan mehetsz a helyükre dolgozni az akksigyárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!