Miért zavarja az ellenzékieket, ha elismert művészek tesznek hitvallást Orbán Viktor miniszterelnök mellett?
mikor egy a nézeteiket valló művész az LMBTQ mellett kiáll, annak örülnek az ellenzékiek.
Miért nem lehet elfogadni azt, hogy konzervatív, keresztény emberek is élnek Magyarországon? Miért kéne bújkálniuk és magukban tartani azt, hogy melyik politikai oldalt támogatják? A toleráns ellenzékiek folyamatosan megbélyegzik azokat, akik a kormánypárt mellett tesznek esküt. Tóth Gabi is így járt, azóta undorító módon zaklatják őt a "toleráns" ellenzékiek.
Koncz Gábor: "Jó magyarnak lenni nehéz, Orbán Viktor azonban remek munkát végez. „Jó magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen – fogalmaz Széchenyi. Erre kellene a magunk eszközeivel törekedni mindannyiunknak. Ahogyan a miniszterelnökünk is teszi, akit a század legnagyobb politikusának tartok.”
Szerinte a magyar miniszterelnök azért a lehető legjobb opció, mivel „család- és sportszerető, de ami a legfőbb érdeme az én szememben, hogy nem emeli fel a kezét, nem adja meg magát. És ahogy már korábban mondtam, szeretem a bátor embereket, akik után – mert valakik után muszáj – menni lehet. Arra kérem az Istent, hogy még az ő regnálása alatt menjek el.”"
Azért nézz körül a stábban, művészek ?
Bohócok. Vagy mindig egy nulla volt, vagy már olyan öreg, hogy elment az esze. Győzike az egyik kedvencem ahogy ölelgeti a csüngőhasút .
Most őszinte volt Tóth Gabi, ez ő 13 éves kora óta. Tapolcán jól tudják ezt.
Van erre egy szép magyar mondás:
Aki krvának áll, ne csodálkozzon, ha megbsszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!