A liberálisok is örülnek Karikó Katalin sikerének? Ő a harmadik Nobel-díjas magyar! 🇭🇺🇭🇺
Tudniillik a liberálisok a magyar sikereket elszokták hessegetni, elviccelik, nem örülnek neki, nem értékelik azt.
Karikó Katalin Szent-Györgyi Albert és Kertész Imre után a harmadik, aki magyar állampolgárként kapta meg a világ legrangosabb tudományos díját, egyben ő az első Nobel-díjas magyar nő. 🇭🇺🇭🇺
Én liberálisként a magam nevében nagyon örülök neki. Nem tudom elképzelni, hogy valaki a díj miatt szomorú.
Remélem viszont, hogy egy nap lehetőség elsz egy hasonló díj elnyerésére itthon dolgozva is. Azt is remélem, hogy a jövő generációi is megkapják a megfelelő oktatást, hogy ilyen eredményeket érhessenek el. Jó lenne, ha ez a médiafigyelem elősegítené ezt a két faktort is, nem csak büszkeséget éreznénk.
Akkor tudnék igazán örülni, ha a munkahelye egy Magyar és nem egy Philadelphiai egyetem lenne. Így sajnos nem tudom Magyar sikernek elismerni.
Sajnos a szokásos maszlagnak tűnik: egy magyar nevű, külföldi tudós sikerére veri a nyálát a sok idióta.
Én liberálisként örülök neki igen, ez egy nagyon nagy dolog.
Inkább a jobboldaliakon látom, hogy szidják és mindenféle népirtónak lehordják. Tisztelet a kivételnek.
A második.
Imre Kertész maga mondta, hogy nem tartja magyarnak magát.
"Tudniillik a liberálisok a magyar sikereket elszokták hessegetni, elviccelik, nem örülnek neki" - ez baromság, nem így van.
Biztos van egy olyan, aki liberálisnak tartja magát és nem örül a magyar sikereknek, de ha van egy olyan kékszemű férfi, aki lop a boltból, akkor mondhatjuk azt, hogy
"Tudniillik a kékszemű férfiak lopnak a boltból"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!