Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most jobban beoltatnátok...

Most jobban beoltatnátok magatok Coviddal, ha jönne egy új mutáns, hogy a vakcinát egy magyar asszony készítette, aki immáron Nobel-Díjjas?

Figyelt kérdés

2023. okt. 2. 14:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 Tatyó ***** válasza:

Kedves 39: itt pont azt állítja: "az oltottak nincsenek veszélyben, az oltatlanok viszont életveszélyben vannak"

[link]

2023. dec. 14. 12:19
 42/51 Tatyó ***** válasza:
39.: ja + még : "csak két dózis" : 3. 4. 5. ...
2023. dec. 14. 12:56
 43/51 Tatyó ***** válasza:
39: azt állítod: mindegyik állításom hamis, akkor az is hamis, hogy az oltottak elkapták a covid-ot? Mert ezt is állítottam.
2023. dec. 14. 18:29
 44/51 anonim ***** válasza:

43: neked mit számít, hogy mit mond egy demagóg miniszterelnök? Hozz olyan forrást, ahol orvos beszél ilyesmikről.

Egyébként ha tudnál kontextusában szöveget értelmezni, akkor megértetted volna, hogy Orbán sem arról beszél, hogy aki be van oltva, annak a szervezetébe nem fog bekerülni semmi. Csak neki mindenáron egy háborús analógiát kellett mondani, mert ebbe volt belebuzulva anno.

Először neked kell bizonyítanod azt, hogy ilyesmik elhangzottak, te adtál dolgokat mások szájába

2023. dec. 14. 23:25
 45/51 Tatyó ***** válasza:

Ha egy ország miniszterelnöke "golyóálló mellényként" definiálja az oltást, az tökéletes analógiája annak, hogy az oltás megvéd a fertőzéstől. Virológusok is állították Rusvai, Szlávik... Akárhogy is nézzük mindegyik állításom nem lehet hamis. Én szemszögemből egyik sem az. Végeredményben pedig semmi különbség nem volt oltott-oltatlan betegségének lefolyásában.

De a te állításod alapvetően hamis, mert ez alapján az oltottak nem kapták el a fertőzést, nem tudom érted: : az oltottak is elkapták - ezt is állítottam, ha ez hamis, akkor az oltottak nem kapták el? na mindegy részemről ennyi. De azért kíváncsi lennék, Te pl miféle forrást fogadnál el?

2023. dec. 15. 10:30
 46/51 anonim ***** válasza:

"Végeredményben pedig semmi különbség nem volt oltott-oltatlan betegségének lefolyásában."

Ezt a tudományos kutatások és klinikai tesztek cáfolják. Attól, hogy találsz EGYETLEN példát, ahol történetesen egy oltott meghalt covidban, az alapján nem jelentheted ki, hogy "nincs különbség oltott-oltatlan betegség lefolyásában". Ez konkrétan egyetlen példa a sok száz millióból. De ha 10000-et találnál, az is csak az esetek 0,01%-a lenne, vagyis még mindig 99,99%-os hatékonyságú lenne az oltás.

"De a te állításod alapvetően hamis, mert ez alapján az oltottak nem kapták el a fertőzést, nem tudom érted: : az oltottak is elkapták - ezt is állítottam, ha ez hamis, akkor az oltottak nem kapták el?"

Nem tudom, hogy te most trollkodsz, vagy tényleg ennyire nem tudsz leírt szöveget értelmezni?

"Mindegyik állításod hamis, egyiket sem állította senki" - ha nem lett volna világos, arról beszélek, hogy nem mondta senki sem azokat az állításokat a vakcináról, amiket te felhozol.

"Te pl miféle forrást fogadnál el?"

Peer reviewed tudományos kutatást

2023. dec. 15. 10:43
 47/51 Tatyó ***** válasza:
Elismerem, tényleg igazad van,egyiket sem állította senki. De az emberek nagy többsége nem Peer reviewed tudományos kutatás alapján tájékozódik, hanem a tömegmédia alapján, aminek a kontextusa az általam felsoroltakat sugallta, szerintem. Nem tudom jól használtam e a kontextus szót ebben az esetben. Na bocsánat a trollkodásért, további szép napot.
2023. dec. 15. 11:29
 48/51 Tatyó ***** válasza:
Kedves 46! én egy igazi troll vagyok, de ez a kontextusos dolog nem hagy nyugodni. vizsgáljuk meg ebből a szempontból az én 37-es "válaszomat", és a Te erre adott 39-es reakciódat : Én nem írtam sehol, hogy ezt állították, én a médiakommunikációra utaltam, lehet ez nem volt egyértelmű mert simán csak kommunikációt írtam. Sehol sem írtam hogy ezeket állították, elképzelhető, hogy Te nem tudsz szöveget kontextusban értelmezni. A médiakommunikáció egy összetett fogalom, nem igazán konkrét állítások útján történik, hanem mozgóképi-képi és hanghahotások összességével kiváltott érzelmi reakciók összessége, melyek az általam felsoroltakat kommunikálták az átlag emberek fele a "covid" idején. Jelenleg, legnagyobb mértékben propaganda kommunikációt a tömegmédia közvetít,nem gondoltam, hogy ezt konkrétan ki kell hangsúlyozni. Ez troll SAKK!
2023. dec. 15. 13:13
 49/51 anonim ***** válasza:
60%

Soha!

[link]

"Egy új tanulmány komoly kérdéseket vet fel a Pfizer és a Moderna mRNS-vakcináinak biztonságosságával kapcsolatban. A kutatók megállapították, hogy az ezekben a vakcinákban található adalékanyag, a 100%-os N1-metil-pseudouridin jelentősen serkenti a melanoma rákos sejtek növekedését.

A tanulmány azt sugallja, hogy a módosított mRNS-t tartalmazó vakcinák potenciálisan gyengíthetik az immunválaszt, és ezáltal elősegíthetik a rák növekedését.

Ezzel szemben a nem módosított mRNS-t tartalmazó vakcinák ellentétes hatást mutattak. A kutatók azt javasolják, hogy a jövőbeni klinikai vizsgálatokban kisebb mennyiségű m1Ψ kiegészítést használjanak az immunszupresszió elkerülése érdekében.

Ezek az eredmények magyarázatot adhatnak a vakcinák bevezetése után megfigyelt turbórákos esetekre, amelyek eddig még a legtapasztaltabb onkológusokat is zavarba hozták."

A pszeudouridin Karikó felfedezése és Dr Malone azonnal figyelmeztetett erre a veszélyre, tanulmány nélkül is tudta aki tudni akarta de mostanra bizonyított!

2024. ápr. 14. 13:37
 50/51 anonim ***** válasza:
Szóval több millió ember hatalmas veszélybe került?
2024. ápr. 16. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!