Most jobban beoltatnátok magatok Coviddal, ha jönne egy új mutáns, hogy a vakcinát egy magyar asszony készítette, aki immáron Nobel-Díjjas?
15# "Kiskalózok!
Kettő ismerősöm halt meg az oltás után egy nappal mindkettő súlyos érkárosodásban.
Ugye ugye aludjon jól aki beoltatta magát."
Nem biztos, hogy az oltás miatt van. Lehet már covidos volt csak nem vette észre és ráoltotta magét
A szokásos birkaszöveg. Érvek 0, csak a mocskolódás megy.
Jaja, nyilván egy azért hullanak a beoltottak közvetlenül a holtakozás után, mert amúgy volt egy olyan "betegségük", aminek egyrészt még a létezése sem bizonyított, másrészt meg hivatalosan sem veszélyesebb egy megfázásnál..
@22: "Jaja, nyilván egy azért hullanak a beoltottak közvetlenül a holtakozás után, mert amúgy volt egy olyan "betegségük", aminek egyrészt még a létezése sem bizonyított, másrészt meg hivatalosan sem veszélyesebb egy megfázásnál.."
Alapvetően hamis kiindulási adatokból soha nem is fogsz helyes végkövetkeztetésre jutni. Egyrészt az oltás után nem hullanak az emberek, másrészt ezzel ellentétben a COVIDba elég sokan belehaltak -és még többen szereztek maradandó egészségkárosodást. Az pedig, ha az oltópontról távozva kivasalja az embert a kamion, nem az oltás hatása...
22: Nehéz bárhogy érvelni az ellen, amikor valaki fullba nyomja a kretént. Neked fogalmad sincs, hogyan működnek a tudományos kutatások. Ezeknek megvan az évszázadok alatt kialakult folyamata, módszertana. Az általad hozott források csak annyit csinálnak, hogy ránéznek egy adatsorra, ami alapján beleböfögnek a levegőbe valamit, mintha kész tény lenne, holott az égvilágon nem igazolták semmivel, hogy lenne összefüggés az adatok és az általuk levont következtetések között. Az, hogy "márpedig véletlenek nincsenek", nem igazolás, a tudományban semmi keresnivalója ilyesminek.
Mondok én neked mindjárt egy hasonló kaliberű kijelentést.
"A vízfogyasztók 100%-a meghal. Tehát vizet fogyasztani káros"
Az első mondat kétségkívül igaz, de a következtetés baromság. Na a te forrásaid kb ezzel egyenértékű kijelentéseket tesznek. Azért söprik le ezeket asztalról, mert semmiféle tudományos kutatómunkával nem igazolják a kijelentéseiket. Nincsenek itt semmiféle lefizetések, csak tudod vannak, akik éveket, évtizedeket is ölnek egy kutatásba, mire eredménye születik, meg vannak a kóklerek, akik a 10 perces következtetéseikkel, de nulla tudományos munkával hülyítik a hozzád hasonló buta embereket.
Semmit nem térképeztek fel. A kínai CDC elnöke elmondta anno, hogy még izolálni sem tudták a "vírust", tehát nem tudják, hogy létezik-e. Kanadában meg egy per végén a bíróság kimondta 1-2 éve, hogy a tisztifőorvos és társaik sosem látták még a "vírust", csak a hírek alapján jelentették be a "járványhelyzetet".
"Egyrészt az oltás után nem hullanak az emberek" - Dehogynem. [link] - Nyilván nem mindenki hal bele rögtön, mert nem minden ampullába került a méregből.
"ezzel ellentétben a COVIDba elég sokan belehaltak -és még többen szereztek maradandó egészségkárosodást." - Jaja, úgy "haltak bele", hogy a kamutesztjük "pozitív" lett, aztán elcsapta őket a villamos és mentek a kamuvid által megpusztultak listájára. A Müllerg*ci anno elmondta, hogy szó szerint így számolják.
"Az pedig, ha az oltópontról távozva kivasalja az embert a kamion, nem az oltás hatása..." - Jó lett volna, ha erről anno tájékoztatod a nedves Müllerg*cit is...
"Nehéz bárhogy érvelni az ellen, amikor valaki fullba nyomja a kretént." - Ha pedig nincsenek érveid, még nehezebb...
"Neked fogalmad sincs, hogyan működnek a tudományos kutatások." - Mondja a birka, aki minden "tudását" a holtásipari cégektől szerezte a holtásokról...
"Az általad hozott források csak annyit csinálnak, hogy ránéznek egy adatsorra, ami alapján beleböfögnek a levegőbe valamit, mintha kész tény lenne, holott az égvilágon nem igazolták semmivel, hogy lenne összefüggés az adatok és az általuk levont következtetések között." - Nem, ezt a te oldalad csinálja. A linkek, amiket adtam, orvosok tapasztalataira és megfigyeléseire alapoz.
"Azért söprik le ezeket asztalról" - Nem az online cikkeket söprik le, hanem a konkrét tanulmányokat, amikre azok alapozva vannak, birkuci.
"Nincsenek itt semmiféle lefizetések" - Jaja, a többdiplomás orvosok nyilván csak kitalálják az egészet, mert éppen unatkoznak...
"vannak a kóklerek, akik a 10 perces következtetéseikkel, de nulla tudományos munkával hülyítik a hozzád hasonló buta embereket." - Tudom, Kanikó és társai.
Muti azokat a tanulmányokat akkor. Ne egy oldalt linkelj, hogy "na itt megtalálod". Csak 1 db tanulmányt mutass!
"Mondja a birka, aki minden "tudását" a holtásipari cégektől szerezte a holtásokról..."
Tudod, én ténylegesen bekapcsolódtam a tudományos életbe az egyetemen, és végeztem kutatást. Te ennyi ésszel valószínűleg egyetem közelébe sem jártál.
"Nem, ezt a te oldalad csinálja. A linkek, amiket adtam, orvosok tapasztalataira és megfigyeléseire alapoz."
Semmilyen tudományos kutatás nem található a linkeken.
"Tudom, Kanikó és társai." - Öm.... az ugye megvan, hogy Karikó a 2000-es évek elején kezdte ezt a technológiát kutatni? 10 perces kutatás, az... Agyhalott nyomorék.
Kedves "agyhalott nyomorék", anyád fog neked ezek után linkeket gyűjteni. Menj és oltasd be magad még vagy hússzor, életképtelen balf4sz.
Nem az én hibám, ha neked csak a Bill Géci vállalatai, mint CDC, WHO, stb. a "hiteles források".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!