Miért fontosabb egy "látványos" beruházás, mint egy sokkal nagyobb előnyöket jelentő infrastruktúra fejlesztés?
Nem mondok újat, hogy a máv Volán gyakorilatilag szétrohadt állapotban van. Utakat inkabb ne is említsük.
Miért fontosabb egy foci csapat, értelmetlen élsport, meg kb. minimális embert érdeklő sportrendezvény állami támogatása?
Erre az atlétikai VB-re senki nem emlekszik már, került több mint 300mrd-be. A mávot évtizedek óta nem újítják. Azt pedig milliók hasznalják nap mint nap.
Az élsportba, tao pénzekkel együtt belement 10 év alatt több mint 10ezer milliárd, aminek igazából semmi előnye nincs.
Ellenben modern, korszerű vasúttal a gazdasagot modernizalod...
tegnap 21:13
A szavazónak nem fontos, de ő jobban emlékszik arra a sok sporteseményre és sportsikerre, mint hogy Putnok külterületén többmilliárdból csatornáztak.
Elvileg a sportesemények a turizmus miatt meg is térülnek, de a kormány már nem szokott arról beszámolni, hogy összesen mennyibe került egy ilyen és mennyit hozott.
"Akármire költ az állam, nektek nem tetszik, ezért nem is érdekel már senkit, mit ajvékoltok."
Aha, szóval ha megszólom az egyértelmű lopást, akkor még én vagyok a szemétláda :D Nem is értem, hogy akkor a 4-es metró miért volt probléma nektek, hisz ugyanaz a koncepció: k*rva drágán, k*rva lassan, de azért folyamatosan épült valami. Te hálátlan pancser! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!