Miskolciak! Van bármi infótok róla, mi az oka annak hogy több száz fát kivágtak az Egyetemváros és a Tapolca közti szakaszon, és ki érte a felelős?
Figyelt kérdés
Ma délután mentünk fel az Avalon Parkhoz, és valami horrorisztikus látvány tárult a szemünk elé az Egyetemváros után, Tapolca irányába: bal oldalt egy másfél-két kilométeres szakaszon (gyakorlatilag a Kemény Dénes uszodától egészen az Ellipsum fürdőig) száznál is több kifejlett, több évtizede ott álló fát vágtak ki valakik a ligetes részen, összevissza, megszámlálni sem lehet a rengeteg megmaradt csonkot és a sok feldarabolt gallyhalmot. Egészen döbbenetes és sokkoló látvány. Kiskorom óta járok Miskolcra (bár nem ott lakok), sok évig napi szinten, itt végeztem a gimit és az egyetemet is, de ilyen pusztítást sosem láttam még, pedig sajnos azt tapasztaltam hogy Miskolcon nem ismeretlen az értelmetlen fairtás fogalma, városvezetéstől függetlenül. Lehet tudni ennek a döbbenetes mészárlásnak mi volt az oka, és ki tehető érte felelőssé? Jó lenne ha nagyobb nyilvánosságot kapna a dolog. Sajnos képeket nem készítettem mert autóval voltunk + épp elég szörnyű volt látni is, de aki arra jár látja miről beszélek, remélem lesz aki dokumentálja is.2023. szept. 30. 22:35
11/13 anonim válasza:
Nem csak az ágakat dobták le, nem megmetszették őket hanem kivágták az egészet a pitsába.
Ahogy láttam a választasoo idejen, Budapesten kívül minden körzetben Fideszes képviselő nyert, szóval engededtessék meg már legalább felvetni a fidesz függetlenségét. Baz megyében járunk, valószínűleg ott a lehnagyobb a romák aránya, nyilván mélyszegénységben élnek, bizony ők sem kizárhatók, bár nyilván nem ők vágtak ki egy egész erdőt úgy mint az indiaiak egy fél kontinenst.
Egyébként nyilván a Gyurcsány a hibás, de az alap.
Az ellenzékről: hát igen, róluk sem hallunk jókat, hozzajuk is lehet hogy köthető a dolog.
12/13 anonim válasza:
Szerintem Nagyláb volt, vagy egy Yeti, esetleg Szőrmóksegg.
13/13 anonim válasza:
#11 Persze, Budapesten kívül nyilván az ország minden területe leírható egyetlen szóval. Ha a megyében 55%-a van a Fidesznek, akkor nyilván 100%-ban fideszes mindenki, a többi csak melléikszelt. Ha Miskolcon 43,8% a fideszesek és 43,3% az ellenzékiek aránya, akkor ez egy 100% fideszes város (csak véletlenül ellenzéki a polgi meg a közgyűlés nagy része). Ha Csenyétén sok a roma, akkor ez 100%-ban igaz a miskolci elitnegyed Tapolcára és az egyetemre is. Lényeg, hogy nehogy bele kelljen gondolni, hogy mindenhol vannak szegényebb és gazdagabb, fideszesebb és ellenzékibb, meg úgy általában egymástól különböző emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!