Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miskolciak! Van bármi infótok...

Miskolciak! Van bármi infótok róla, mi az oka annak hogy több száz fát kivágtak az Egyetemváros és a Tapolca közti szakaszon, és ki érte a felelős?

Figyelt kérdés
Ma délután mentünk fel az Avalon Parkhoz, és valami horrorisztikus látvány tárult a szemünk elé az Egyetemváros után, Tapolca irányába: bal oldalt egy másfél-két kilométeres szakaszon (gyakorlatilag a Kemény Dénes uszodától egészen az Ellipsum fürdőig) száznál is több kifejlett, több évtizede ott álló fát vágtak ki valakik a ligetes részen, összevissza, megszámlálni sem lehet a rengeteg megmaradt csonkot és a sok feldarabolt gallyhalmot. Egészen döbbenetes és sokkoló látvány. Kiskorom óta járok Miskolcra (bár nem ott lakok), sok évig napi szinten, itt végeztem a gimit és az egyetemet is, de ilyen pusztítást sosem láttam még, pedig sajnos azt tapasztaltam hogy Miskolcon nem ismeretlen az értelmetlen fairtás fogalma, városvezetéstől függetlenül. Lehet tudni ennek a döbbenetes mészárlásnak mi volt az oka, és ki tehető érte felelőssé? Jó lenne ha nagyobb nyilvánosságot kapna a dolog. Sajnos képeket nem készítettem mert autóval voltunk + épp elég szörnyű volt látni is, de aki arra jár látja miről beszélek, remélem lesz aki dokumentálja is.

2023. szept. 30. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak az ágakat dobták le, nem megmetszették őket hanem kivágták az egészet a pitsába.

Ahogy láttam a választasoo idejen, Budapesten kívül minden körzetben Fideszes képviselő nyert, szóval engededtessék meg már legalább felvetni a fidesz függetlenségét. Baz megyében járunk, valószínűleg ott a lehnagyobb a romák aránya, nyilván mélyszegénységben élnek, bizony ők sem kizárhatók, bár nyilván nem ők vágtak ki egy egész erdőt úgy mint az indiaiak egy fél kontinenst.

Egyébként nyilván a Gyurcsány a hibás, de az alap.

Az ellenzékről: hát igen, róluk sem hallunk jókat, hozzajuk is lehet hogy köthető a dolog.

2023. okt. 1. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Nagyláb volt, vagy egy Yeti, esetleg Szőrmóksegg.
2023. okt. 1. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
#11 Persze, Budapesten kívül nyilván az ország minden területe leírható egyetlen szóval. Ha a megyében 55%-a van a Fidesznek, akkor nyilván 100%-ban fideszes mindenki, a többi csak melléikszelt. Ha Miskolcon 43,8% a fideszesek és 43,3% az ellenzékiek aránya, akkor ez egy 100% fideszes város (csak véletlenül ellenzéki a polgi meg a közgyűlés nagy része). Ha Csenyétén sok a roma, akkor ez 100%-ban igaz a miskolci elitnegyed Tapolcára és az egyetemre is. Lényeg, hogy nehogy bele kelljen gondolni, hogy mindenhol vannak szegényebb és gazdagabb, fideszesebb és ellenzékibb, meg úgy általában egymástól különböző emberek.
2023. okt. 2. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!