Az ellenzékiek LMBTQ-pártiak, vagy csak azért támogatják, mert mindenben az ellenkezőjét kell mondaniuk, mint Orbán?
És Mi hazánkosként sokat beszélgetek liberálisokkal, mert akad néhány a barátaim között.
Nem úgy tűnik, mintha bármelyikük nagyon nagy LMBTQ párti lenne, vagy tényleg elfogadná / komolyan venné például ezeket a gender megnevezéseket (nembináris, pánszexuális stb.), amit ezek kitalálnak maguknak.
Számomra az is sokatmondó, hogy MZP-n kívül senki nem mondta ki a tavalyi előválasztási miniszterelnök-jelöltek közül, hogy támogatná a melegházasságot. Mintha kerülnék a forró kását.
Néhai elszólásaikból (itt neten is) kiderül, hogy magát a Pride-ot sem támogatják igazán, szerintük többet árt mint használ az egész. Összbenyomásom az, hogy ők is a hagyományos nemi szerepeket és férfi-nő tagú családot fogadják el és sok nekik, amit külföldről behoznak. Csak nem mernek beleállni, mert azt hiszik, hogy ettől rögtön Fidesz-szavazók lennének.
Nem fogalmaztam volna eléggé egyértelműen, hogy nem tudod, miről beszélek én?
Na jó, akkor leirom mégegyszer, hogy én mi az, amiről beszélek:
Szóval, én arról beszélek, hogy az álkonzervativ politikai oldal, gyakrolatilag politikai pártot csinált a homoszexualitásból. Én erről beszélek.
4: de amúgy egy kormánypárti sem feltétlen homofób, az megvan? Ezt meg egy ellenzékinek nehéz megértenie. Nem kell utálni a melegeket ahhoz, hogy visszautasítsd a gender ideológiát, benne a kitalált transzsárkány meg helikopter identitásokkal, családmodell szétverésével stb.
Ez nem a homoszexualitás elutasítása, hanem a normalis értékek mellett való kiállás. És az a benyomásom, hogy ebben hallgatólagosan a legtöbb ellenzéki is egyetért, és kiröhögik azokat, akik ma kislánynak, holnap kisfiúnak (genderfluid) képzelik magukat. Ezért ingerültek, amikor összemossák velük az LMBTQ-t.
Én, mint semelyik párt szimpatizánsa és egyik oldalon sem álló azt látom, hogy a "baloldaliak" csak szimplán elfogadóak. Nem a végletekig de amit a fidesz meg a mihasznák képviselnek az már olyan, mint a középkorban a boszorkány üldözés.
De őszintén, ha a mihasznák meg a fityisz nem kezdte volna el terjeszteni ezt az LMBTQ meg woke, meg tudom is én milyen dolgokat, nem is hallottam volna róla, vagy nem ennyit. Azóta a csapból is ez folyik.
Tehát igazából pont a mihazánk meg a fidesz LMBTQ pártiak, mert amit akarnak, azzal sokaknál pont az ellenkezőjét érik el.
Én egyébként elfogadható vagyok, nem érdekel, hogy felnőtt emberek egymás között hogyan élik meg szexualitásukat. Ha azonos neműként történik ez, akkor így, ha ellenkezőként akkor meg úgy.
Az meg, hogy ki, milyen kategóriába sorolja magát, abszolút hidegen hagy. Ha ő őz akar lenni vagy annak gondolja magát akkor legyen. Az én életemet nem befolyásolja.
"ha a mihasznák meg a fityisz nem kezdte volna el terjeszteni ezt az LMBTQ meg woke, meg tudom is én milyen dolgokat, nem is hallottam volna róla, vagy nem ennyit"
Látod ez is egy tipikus hazugság és te is hazudsz most magadnak. Ha már a 444-Telexre felmész minden hétre jut egy LMBTQ főcím, Netflix, Disney, HBO mint telis teli ezzel a propagandával, mozifilmek buknak meg emiatt sorra... Ha te a kormánypropagandából értesültél az LMBTQ-ról, akkor tényleg csak az M1-et nézed :DDD
Az én élemet meg befolyásolja, hogy valaki őznek képzeli magát, mert elmebetegek között nem szeretnék élni. De az meg főleg, hogy nekem el kell fogadnom, hogy ő őz.
Mi ez az alternatív valóság, amiben élsz, kérdező?
Figyelj elfogadunk, csak valld be, hogy meleg vagy és vége lesz ennek a mizériának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!