D-Mano kérdése:
Jobboldaliak, kire szavaztok a EU-s választáson 2024-ben?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a felsorolt pártok mind szándékoznak és tudnak is majd indulni az Európai Parlamenti választásokon.2023. szept. 29. 07:56
22/25 anonim válasza:
21 -Nem biztos benne, de ezt a szöveget írták neki elő a Megafonnál.
23/25 anonim válasza:
A Fidesz elég kommunista módon, kommunista módszerekkel próbál kormányozni. (Tudom, nem meglepő a sok MSZMP-s, KISZ tag miatt)
De nekem ez a fajta hozzáállás, gyűlöletkeltés, ársapka, álkerszténység.. ha valóban jobboldali párt, akkor miért preferálja a kommunista politikát? Szörnyen kiábrándító. Marad Vona, ő betartotta, hogy azonnal lemond.. nekem még hiteles.
24/25 anonim válasza:
Akkor érzek örömet, ha cibálom a börömet
25/25 anonim válasza:
23 - Vona egyetlen emlékezetes és tisztességes húzása az volt, hogy becsülettel lemondott! Ez díjazandó.
De azért mondott le, mert képtelen volt pozicionálna a Jobbikot, s ezért nem tudott labdába rúgni a válsztáson - tehát nem egy siker-ember!
Én ezért nem fogok rá szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!