Nővelné a tanáripálya népszerűségét, ha engednék a tanár-diák viszonyt ?
Figyelt kérdés
Mostanra olyan nagymértékü a tanárhiány, hogy talán változtatni kéne a tanár diák kapcsolatok vaskalapos megítélésén, ezzel javítva az oktatás szinvonalán.2023. szept. 27. 18:47
1/12 anonim válasza:
Kérdésed gyermetegsége alapján gyanítom, hogy te nem a tanár lennél a kapcsolatban...
2/12 anonim válasza:
Így is túltelített a tanári pálya. Múltkor olvastam hogy Budapesten egy tanári állásra valami 140 jelentkező volt, 1 állára.
A hiány nem itt kezdődik.
3/12 anonim válasza:
Szerintem növelné. Jó is lenne végzős gimnáziumi osztályt tanítani, ahol a hormonoktól túlfűtött kiscsajok önként rakják szét a lábukat a chad férfias férfi tanáraiknak 🤤
30/F
4/12 anonim válasza:
Akkor működne, ha kötelező lenne a diáknak viszonyt kezdenie a pedagógussal. Na akkor repülnének tanárnak a pedók és incelek.
5/12 anonim válasza:
#2 te melyik alternatív valóságról beszélsz?
7/12 anonim válasza:
MEGFELELŐ tanárjelöltből kell elegendő... Aki olyan lúzer, hogy a "szabadpiacon" nem talál magának partnert, az ne menjen tanárnak.
8/12 anonim válasza:
Középsuliban volt pár tanárnő, akit megdöngettem volna.😅 A közgáztanárunknak olyan feneke volt, hogy még a lányok is azt nézték.🍑😍
9/12 anonim válasza:
Aham... tehát így is probléma, hogy rossz a pedagógus-matéria... úgyhogy engedjük be az iskoláka a pedofilokat, szexuális ragaoozókat.
Jól hangzik:D
Jézuom, undorító vagy...
10/12 anonim válasza:
4-es, azért középiskola második felében már nem nevezhető pedofíliának. Egyébként én például kb. 10-11 évvel vagyok csak idősebb a diákjaimnál és bőven van olyan, akit ha csak úgy látnék az utcán, meg nem mondanám, hogy 10.-es például. Ez főleg a lányokra igaz, de fiúknál is előfordul, hogy simán egyetemistának mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!