Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bíróság kimondta, hogy a...

A bíróság kimondta, hogy a kormány törvénytelenül vont el forrásokat a fővárostól. Akik ezt eddig tagadták, most sem értékelik át?

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 27. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
GYÚÚÚÚRCSÁÁÁÁNY!
2023. szept. 27. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
29%
Zajlik az élet pesten... Akkor most pénz áll a házhoz, ki az autókkal az agglomerációig. De a megye határ jobb lenne.
2023. szept. 27. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
10%

Nem mondott ki senki semmit, jogvédelemet kapott a főváros.

Nagy különbség!

Amúgy megkérdezted már a tesze tosza bocibárgyút, hogy hová tapsolt el 200 milliárd forintot?..

Na majd ha megmondja, meg az ötszáz milliós " gyűjtögetésről" is kiderül, hogy hogyan is volt, akkor térjünk vissza a témára!

2023. szept. 27. 12:07
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

"hová tapsolt el 200 milliárd forintot?"

Sose volt ott 200 milliárd forint. Maximum úgy, ahogy neked is van szokszázezer megtakarításod minden hónapban egy napra, amikor jön a fizu.

2023. szept. 27. 12:11
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
4# de volt, maga tesze tosza bocibárgyú Karigeri szájából is elhangzott!!
2023. szept. 27. 12:24
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
Ezt most nem igazán értem, ha sosem volt 200 milliárdja a fővárosnak, akkor miből vett el a kormány 227 milliárdot. (Máshol ennyit írnak, nem tudom melyik a reális, mind a 2 független sajtóból van.)
2023. szept. 27. 12:28
 7/13 A kérdező kommentje:

#3: És mégis miért kapott jogvédelmet? Mert a kormány a hatalmával visszaélve túltolta az elvonásokat.

A 200 milliárdról pedig már kérdezték mások, válaszolt is rá: a nagy része a befizetendő számlákra volt félretéve, ezenkívül az energiaárak növekedtek, valamint a cikkben is említett indokolatlanul magas kormányzati elvonások szintén rátettek egy lapáttal. Én nem azt mondom, hogy mindenben maradéktalanul jól gazdálkodott a főváros, de ha már felhozol valamit, akkor jó lenne ha minden szempontot figyelembe vennél.

2023. szept. 27. 12:31
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

" de volt, maga tesze tosza bocibárgyú Karigeri szájából is elhangzott!!"

Így van, elmondta, hogy van 200 milliárd és mellé ennyi fizetendő adósság, amit Tarlós hagyott, vagyis nullán vette át a fővárost.

2023. szept. 27. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

8# nem igaz!

Akkor linkeld be kérlek, hogy a 200 milliárd mellett hol, mi volt az ugyanennyi tartozás!

Köszi....

2023. szept. 27. 13:02
 10/13 anonim ***** válasza:

"Ezt most nem igazán értem, ha sosem volt 200 milliárdja a fővárosnak, akkor miből vett el a kormány 227 milliárdot."

Úgy értem, Tarlós állítása az volt, hogy 200 milliárd MEGTAKARÍTÁSSAL hagyta ott a fővárost, amit én pusztán csak az ilyen szervek működése alapján teljesen szürreálisnak gondolok. Nekem megtakarítás az, ami a cashflow-n felül folyamatosan ott van a bankszámlán, és egyszerűen el nem tudom képzelni, ahogy egy város bankszámláján elköltetlenül ilyen összeg pihenjen.

2023. szept. 27. 13:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!