Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is rosszabb volt...

Szerintetek is rosszabb volt a Gyurcsány-korszakban?

Figyelt kérdés

Sokat beszélgetek ismerősökkel, és egytől egyig azt állítják, hogy vagy jobb vagy ugyanolyan rossz volt. Én még fiatal voltam akkor, 12-16 éves, de nem emlékszem olyan árakra a boltokban, mint ami most van. Segítséget nem kaptunk a Fidesztől, de annál inkább van szekunder szégyenérzetem akárhova megyek Európában, amiatt, amit Orbán tett a jogállamisággal, a kisebbségek elnyomásával, stb.

Kinek mi a véleménye, hogy érzitek magatokat mostanság?

2023. szept. 27. 11:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Hülye kérdés. A vér Fideszesek azonnal ugrani fognak a névre (erre vannak beidomítva), minden problémára ez a válaszuk 17 évvel azután, hogy neki semmi köze semmihez. Infláció? Gyurcsány! Viktor lop? Gyurcsány is lopott! Szar az egészségügy? Gyurcsány! Viktor 30%-al emelte az árát? Gyurcsány 40%-al tenné!
2023. szept. 27. 11:34
 2/21 A kérdező kommentje:
Őket sosem tudtam megérteni, de felesleges is meggyőzni őket, mert a valóságtudatuk teljesen megszűnt, más dimenzióban élnek, és képtelenek bármivel is érvelni. Hiába sza*abb a többség élete, mint régebben.
2023. szept. 27. 11:38
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem, ennyire még alatta sem volt szétesve az ország és ennyire kilátástalan.
2023. szept. 27. 11:38
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Valami rosszabb volt. Akkor is volt megosztottság, de legalább nem kormányzati szinten szították ezt, nem plakátokról köszönt vissza, hogy éppen melyik társadalmi csoportot kell utálni.

Gazdaságilag nehéz összehasonlítani, mert az uniós pénzek torzítják a valóságot az elmúlt tizenvalahány évben. Akkoriban a világválságért is Gyurcsányvolt a hibás, most ugye háborús infláció van, amiről egyedül Ursula von der Leyden tehet... akárhogy is, a lufi kipukkadt mára, míg annak idején kb. fél év kellett, mire kipukkadt a lufi.

2023. szept. 27. 11:43
 5/21 anonim ***** válasza:
18%
8 éves voltam, amikor a bűnözőcsürhe szétverte a fővárost, ő pedig gyáva volt a tűzparancshoz. Épelméjű ember sose kívánná, hogy visszajöjjön, hiába okozott kevesebb kárt az országnak mint a konzervatívok. Ha szerencsénk van, pár éven belül mindkettő megdöglik.
2023. szept. 27. 11:44
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg nagyon rossz volt Gyurcsány, de legalább nem volt ilyen szinten korlátlan hatalma.
2023. szept. 27. 11:44
 7/21 anonim ***** válasza:
64%
Mintha azt kérdeznéd jobb-e az AIDS-nél a rák.
2023. szept. 27. 11:57
 8/21 anonim ***** válasza:
6%
Mindenben lényegesen rosszabb volt.
2023. szept. 27. 11:59
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Jobb volt. Olyan vidéki településen lakok ahol független polgármestert választottak meg. Nem is kap a város semmi állami támogatást. Így konkrétan megszűnt az érdemi tömegközlekedés. Gyurcsány alatt 15 percenként jartak a buszok, most óránként.
2023. szept. 27. 12:04
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Nekem azzal az idővel sem volt semmi bajom. Sima melós vagyok és akkor is volt mindig melóm. 98-99-ben is megvolt a 170-230 közötti nettóm és vásárló értéke nem volt kevesebb, mint mostani 5-600 nettómnak.Ami sokkal jobb volt, nem volt leuralva az ország.
2023. szept. 27. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!