Miért nem értik meg sokan hogy Gyurcsány idején se volt jobb?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 21:23
1/41 árokpart válasza:
Nemhogy értjük, hanem átéltük és tudjuk, hogy sokkal rosszabb volt, viszont egész életünkben nem lehet ez a mérce. Ha mindig csak a Gyurcsány éra lenne a mérce, akkor lemondunk róla, hogy a fejlett országok irányába tudjunk haladni, pontosabban lemondunk arról ,hogy arra kapacitáljuk a kormányt, hogy végre a fejlett államok életszínvonalát célozza meg.
2/41 A kérdező kommentje:
köszönöm a tisztes választ!
2023. szept. 26. 21:32
3/41 anonim válasza:
Dehogynem volt jobb. Nem szidtak engem az én pénzemből a médiában. Nem kellett hónapokat várni minden orvosi kezelésre. Nem volt ekkora tanárhiány... stb.
4/41 A kérdező kommentje:
Ja de devizát nyőghete a nép!
2023. szept. 26. 21:40
5/41 anonim válasza:
"Ja de devizát nyőghete a nép!"
nem kellett nyögnie, ha nem vett fel deviza hitelt. ja hogy felvett? hm...talán ez nem Gyurcsány hibája. nekünk is volt hitelünk, forintalapú, eszem ágában sem volt devizahitelt felvenni.
6/41 anonim válasza:
4
Fletóra sok mindenért lehet köpködni és isten mentsen tőle, hogy valaha újra a hatalom közelébe kerüljön, de mégis mi köze a devizahitelhez? Azt 2001. júniusában engedélyezte a magyar parlament. Az akkori miniszterelnököt úgy hívták, hogy Orbán Viktor és a kormánypártot úgy, hogy FIDESZ.
7/41 anonim válasza:
Mindenben jobb volt mint most! Számok makacs dolgok...
8/41 A kérdező kommentje:
Tán a munkanélküli ráta is jobb volt?
2023. szept. 26. 22:04
9/41 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy mi a szánalmasabb: az, ha valaki 2023-ban gyurcsányozik vagy hogy a DK a legerősebb ellenzéki párt...
10/41 A kérdező kommentje:
Dk szánalmasabb.
2023. szept. 26. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!