Szerintetek manapság, vagy Gyurcsány idején megfizethetőbbek az üzemanyagárak?
Helytelen a kérdés. Gyurcsány idején gazdasági válság volt európában. Mindenhol rosszabb volt. Most viszont itt a legrosszabb minden (ja bulgáriában TALÁN nem).
Tehát ahoz képest, hogy máshol európában mindenhol jobban megy az emberek sorsa manapság nagyságrendekkel rosszabb minden.
Teljesen egyértelmű kérdést tettem fel.
És a 4 és fél évéből kb. 1, max 1,5 évet kormányzott válságban.
#20:10
Nem, te ilyen szintű kérdést tettél fel, hogy "szerintetek a kék vagy a zöld jobb?". Muszáj kifejteni a részleteket ahhoz, hogy pontosan lehessen rá válaszolni.
Fletó idején az üzemanyagok árának adótartalma jóval magasabb volt.
Nem, teljesen egyértelmű a kérdés. A "Kék vagy a zöld a jobb?" egy teljesen szubjektív dolog. Az, hogy megfizethetőbb-e az üzemanyagár viszont nem az.
Kifejtheted nyugodtan a részleteket.
Tisztában vagyok vele. Miért gondolod, hogy nem?
Különben attól függetlenül is megválaszolható a kérdés, hogy az üzemanyagárak adótartalmáról egyáltalán szó esne.
2023 júliusában Magyarországon 1l benzinen 372 ft, a dízelen meg 379 ft volt az adó.
1l Benzin:
Ausztriában: 81 cent
Horvátországban: 80 cent
Szlovákiában: 87 cent
Szlovéniában: 74 cent
Hogy régen mennyi volt azt nem tudom.
Manapság a benzin és dízel adótartalma 41, illetve 42%. 2009-ben 53, illetve 56% volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!