A balosok örülnek, ha valakinek nem jön össze hagyományos családban élni?
Figyelt kérdés
Vagyis én úgy látom a szennymédiájuk örökké azt keresi nagyítóval, hogy kit tudnak felmutatni kormányoldalról ellenpéldaként, aki elvált vagy megcsalta a társát. A konzervatív világképben persze az az ideális, hogy a házasság tartson élethosszig, persze sok esetben ez nem sajnos másképp történik. Viszont attól, hogy egyre többen elválnak és a jelenség egyre gyakoribb még nem jelenti azt, hogy jó is. Szerintem örülni kell annak, ha több hagyományos család marad egyben és nem azt reklámozni, ha nem sikerül.2023. szept. 27. 09:18
11/11 anonim válasza:
Sosem olvastam még csak hasonlót sem az ellenzéki médiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!