A magyar foglalkoztatottak számába beleszámolják a tartósan külföldön élő és dolgozó magyarokat is?
Figyelt kérdés
Hogyan mérik fel, hogy hány foglalkoztatott van Magyarországon?2023. szept. 25. 17:42
1/7 anonim válasza:
Nem. Azokat a disszidensek közé számolják.
3/7 anonim válasza:
1-es: a disszidens mint fogalom már vagy 50 éve kiment a divatból, ilyen nincs többé.
4/7 anonim válasza:
A Kárpát medence elhagyói akik mürkülisztánba mennek spárgát epret szedni és románokkal laknak konténerházakba azok nem igazán magyarok.
5/7 anonim válasza:
4-es, ha csak az én ismerőseimet nézem, senki nem szed epret vagy spárgát, maximum a saját kertjében, a volt munkatársaim legtöbbjének, aki letelepedett vett már lakást vagy házat és jó munkájuk van. Mi is sajátban lakunk és ugyanúgy irodában (most pl. otthon) dolgozom. A testvéreméknek például saját vállalkozásuk van.
6/7 anonim válasza:
Engem biztosan nem. Rákérdeztem.
Rólam annyi van a rendszerben, hogy "tartósan külföldön tartózkodik".
De én már több, mint húsz éve folyamatosan Ausztriában élek és dolgozom.
Ide adózok,ide fizetem a szükséges "aprópénzt".
7/7 anonim válasza:
#5-ös: hagyjad csak.
Akik olyan töketlenek hogy nem tetszik nekik a rendszer,de lusták nyelvet tanulni, tisztességesen dolgozni meg egy normális nemzethez alkalmazkodni,azok ott maradnak, mindenki másra köpködnek és hülyeségeket írkálnak, mint a #4-es.
Tipikus irigy magyar.😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!