Ha ez valóban így van akkor a helyi országgyűlési képviselők miért nem teszenk ellene a Parlamentben?
Mert a képviselőt nem érdekli.
Megkapja a több milliós fizetést, aztán elvan mint Marci hevesen. Szerintem az utolsó dolog ami érdekli őket,hogy Lacikáék vagy Zsuzsiék osztálytermében koszos a fal.
Jelenleg az az evidens, hogy a krétán jön az üzenet a tanártól minden hónapban hogy vinni kell a tisztasagi csomagot, mivel az iskolában semmi nincs.
Még szalveta se az ebedlőbe.
Nemhogy szappan vagy vc papír.
De hát erre szavaztatatok.
Ezt akartátok.
Képzeld el eu kilépés után mi lesz itt...
Az eü kb meg fog szűnni.
Átnevelő táborok lesznek és tuti lesz éjszaka fekete autó is.
Bravó!!!
"Az iskolák döntő többségében semmit nem festenek a szülők"
Általános iskolában a terem előtti "kiskertben" a szülők ültettek virágot, ők rendezték a növényeket, és a tantermet is osztálypénzből festették, szintén a szülők. Az én apám is volt bent segíteni.
Gimnáziumban szintén osztálypénzből festettük a termünket, szintén szülők segítségével. És nem valami utolsó kis faluban, hanem egy nagyvárosban. Annyira csak nem lehet különleges ha rajtam kívül is többen írták már hogy ugyanez a szokás máshol is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!