A Fidesznél miért nincsenek ilyen jó nők?
Figyelt kérdés
Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett, Cseh Katalin, Donáth Anna, Szél Bernadett csupa szép, jó nők, és nagyon okosak is mellette. A Fidesznél nincsenek ilyen jó nők.2023. szept. 24. 10:31
11/20 anonim 

válasza:

Ha neked ezek jó nők, akkor perverz vagy. Még Donáth Anna elmegy, de a többi bányarém.
12/20 anonim 

válasza:

Kunhalmi Àgnest leszàmítva, mindegyik àtlagos.
13/20 anonim 

válasza:

A köztársasági elnök is eléggé MILF kategóriás, de a legjobb nő tényleg az ellenzéki oldalon van (volt?): Demeter Márta!
14/20 anonim 

válasza:

Ott van még egy volt Fidelitasos országgyűlési képviselőnő is, meg a a Szerencsi körzetből az a fekete, göndör.
15/20 anonim 

válasza:

Úristen, akkor én gyönyörű vagyok, ha ezek "dögösek", meg "szépek" :)
16/20 anonim 

válasza:

donath az nem elhasznalt mint a tobbi. oda bele azert lehet meg pumpalni rendesen, nem elhasznalt erzes
17/20 anonim 

válasza:

18/20 anonim 

válasza:

14-es vagyok, én is Illés Boglárkára gondoltam. Helyes
19/20 anonim 

válasza:

Persze nem párttag, de a Megafonos Déri Stefi baromi szexy
20/20 anonim 

válasza:

#19 annyira nem. Elég travis feje van, nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy átoperált (sorosék által természetesen)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!